Korona i biznis
23. ožujak 2015.

Moguće je uspjeti i u Hrvatskoj, unatoč svemu i svima

lider.media
lider.media

Najpopularnije poslovno okupljanje malih poduzetnika i onih koji to žele postati – 25. Business Cafe - održat će se 26. ožujka u 18 sati u Ray clubu (podrum hotela Westin)

Gosti su ovaj puta Dražen Oreščanin, suvlasnik Poslovne inteligencije, Jelena Ribić, vlasnica Chummunity, Luka Abrus, suvlasnik Pet minuta te Miran Katar, finalist prvog poduzetničkog reality showa Snaga volje.

Je li u Hrvatskoj baš tako loše? Moramo li otići ili je bolje ostati i može li se imati oboje, najbolje iz oba svijeta? Živjeti ovdje, uživati u kvaliteti života koju nam Hrvatska pruža i raditi sa strancima/izvoziti i uživati u standardu koju nam ta mogućnost pruža.

Budući je prava sreća ne samo ostvariti svoje snove nego i pomagati drugima, ovaj puta na Business Cafeu po prvi puta Ivana Štulić i Aco Momčilović predstavit će novi projekt Udruge Poza – Bank of Happiness (Banka Sreće) dok će Ida Pandur predstaviti LeanIn Hrvatska inicijativu.

Petu godinu zaredom Business Cafe prerastao je u mjesto gdje slušanjem pozitivnih uspješnih poduzetničkih priča dobivamo inspiraciju i ohrabrenje za pokretanje i uspjeh u vlastitom poslu i gdje putem networkinga sklapamo nova poslovna prijateljstva i poslove.

Svoje mjesto možete osigurati putem poveznice.