Znanja
StoryEditor

Najbolja prilika za početak karijere- traju prijave za Growww i Freshhh

17. Ožujak 2016.
Piše:
lider.media

INA podsjeća sve zainteresirane diplomante naftnog, rudarsko-geološkog, kemijskog i strojarskog usmjerenja, ali i diplomante ostalih usmjerenja kako su prijave za sedmi po redu pripravnički program Growww upravo u tijeku. U sklopu ovog jedinstvenog programa u Hrvatskoj, mladi talenti imaju priliku započeti svoju karijeru u INA Grupi uz vodstvo mentora i sveobuhvatan program poslovne edukacije.

„Na Growww sam se prijavila jer sam smatrala kako je to najbolji program u Hrvatskoj za mlade i ambiciozne ljude koji žele nešto naučiti i započeti svoju karijeru. Danas, nakon šest i pol mjeseci rada u Ininom timu sa zadovoljstvom mogu reći kako su se moja očekivanja ispunila, a u sklopu svakodnevnih radnih zadataka imam priliku nadograditi dosad stečeno znanje i primijeniti ga u poslu. U tome mi uvelike pomažu moj mentor i „buddy“ koji se dodjeljuju svim pripravnicima u sklopu Growww programa, te pozitivna i motivirajuća radna okolina u kojoj se znatiželja cijeni, a trud nagrađuje. Osim toga, posebno zanimljiv element pripravničkog staža je poslovna edukacija gdje učimo o naftnoj industriji, ali i imamo priliku za druženje s Growww pripravnicima iz svih dijelova kompanije“ rekla je Marina Hasija koja je u Inu stigla u sklopu programa Growww 2015.

Istovremeno, u tijeku su i prijave za međunarodno virtualno natjecanje Freshhh u kojem se studenti za pobjedu bore upravljajući svojim virtualnim resursima u izazovnom svijetu naftne industrije.

Najbolje plasirani timovi iz Hrvatske dobit će priliku za sudjelovanje u live završnici natjecanja 25. svibnja sa studentima iz cijelog svijeta gdje mogu osvojiti bogate novčane nagrade te mogućnost zaposlenja u MOL Grupi. Na natjecanje su pozvani tročlani timovi studenata koji pokazuju zanimanje za industriju nafte i plina te su spremni na rješavanje izazovnih zadataka iz spomenutog područja.

Finalist prošlogodišnjeg Freshhh-a, Mihael Matošević, a koji je nakon diplome na RGN-u u sklopu programa Growww 2015. postao pripravnik u članici INA Grupe CROSCO, pozvao je sve zainteresirane studente da se prijave na Freshhh natjecanje te dodao „Odmjeravanje snaga s drugim timovima u Freshhh natjecanju bilo je zanimljivo iskustvo, a prilika da otputujemo na finale natjecanja u Budimpeštu i natječemo se protiv studenata iz cijelog svijeta bila je ujedno i snažna motivacija i poticaj na daljnji rad i ulaganje u razvoj vlastitih sposobnosti kako bih mogao ostvariti svoje karijerne ciljeve“.

Diplomante koji odgovaraju traženim stručnim profilima te imaju do jednu godinu radnog iskustva, pozivamo da se prijave na Growww do 8. travnja  putem Inine LinkedIn i web stranice.

Studente koji žele sudjelovati u ovogodišnjem Freshhh natjecanju pozivamo da se prijave do 29. ožujka putem stranice www.freshhh.net. O proteklim Freshhh natjecanjima i uspjesima hrvatskih timova više saznajte na Ininoj web stranici.

18. travanj 2024 03:21