Znanja
StoryEditor

Naučite od najboljih kako ostvariti osobni i korporativni uspjeh

22. Ožujak 2014.
Piše:
lider.media

U hotelu DoubleTree by Hilton u Zagrebu 5.-6. travnja će se održati NLP Konferencija o izvrsnosti. Stručnjaci koji koriste metodu neurolingvističkog programiranja kao i uspješni pojedinci, predstavnici businessa, sporta, umjetnosti i znanosti govorit će o svojim iskustvima i vlastitim strategijama koje su koristili stvarajući svoj i korporativni uspjeh.

Cilj je konferencije pokazati kako svatko od nas može pokrenuti pozitivnu promjenu u sebi, svojim kompanijama i u cijelom društvu te tako ostvariti uspjeh o kojem maštamo.

U dva zanimljiva i sadržajem bogata dana sudionici konferencije će se upoznati s neurolingvističkim programiranjem pri čemu će imati priliku učiti o tome kako razmišljati i komunicirati ukoliko žele postići izvrsnost u nekom području života.

Prvi dan će neurolingvističko programiranje i modeliranje izvrsnosti prezentirati jedan od osnivača ovog smjera primijenjene psihologije – dr. Frank Pucelik. On će sudionike provesti kroz početke nastanka NLP-a i pokazati kako možemo u relativno kratkom vremenu otkriti strukturu izvrsnosti i preslikati je u svoj i tuđi repertoar ponašanja.

Nakon ove radionice uslijedit će okrugli stol na temu osobne i poslovne izvrsnosti, kojeg će moderirati Danijela Trbović, a nazočit će mu ugledni izvrsnici iz našeg okruženja, predstavnici naših izvrsnih kompanija, predstavnici sporta, znanosti i umjetnosti.

Cilj ovog okruglog stola jeste pokazati koje pristupe u njegovanju vlastite i korporativne izvrsnosti koriste izvrsni pojedinci i izvrsne kompanije i kako svatko od sudionika konferencije može ovu formulu uspjeha pretočiti u vlastiti život.

Drugi dan posvećen je praktičnim radionicama na temu primjene NLP-a u raznim područjima djelovanja, koje će održati mahom ugledni i izvrsni NLP treneri i praktičari iz Hrvatske i regije. Pored radionica konferencije o izvrsnosti polaznici će imati priliku pohađati i radionice NLP konferencije koju organizira EANLPt, austrijski NLPcentar.

Na kraju drugog dana polaznici će imati priliku pratiti panel raspravu na temu NLP-a i drugih smjerova primijenjene psihologije i psihoterapije. U raspravi će sudjelovati ugledni predstavnici i praktičari pojedinih škola (NLP, geštalt, RT, KBT, sistemske konstelacije).

Raspravu će moderirati organizatori, a cilj je osvijestiti važnost primijenjene psihologije u stvaranju zdravijeg i sretnijeg društva te ukazati na potrebu još boljeg povezivanja i suradnje među različitim psihološkim i psihoterapijskim pravcima.

Konferencija je osmišljena kao mjesto razmjene pozitivnih ideja i dobre prakse te mjesto brzog učenja vještina presudnih za toliko potreban i željeni osobni i društveni uspjeh. Ako trebate pozitivan impuls, želite se napuniti pozitivnom energijom ili se samo dobro zabaviti učeći i dijeleći znanja s izvrsnicima, pridružite se 5. i 6. travnja u Doubletree by Hilton.

20. travanj 2024 09:06