Znanja
StoryEditor

O internet marketingu iz prve ruke od stručnjaka iz Arbone, Degordiana i Advansa

16. Veljača 2016.

Mapa znanja organizira dvodnevni seminar na temu Internet marketing koji će se održati u Zagrebu 25. i 26. 3. 2016.. Predavači su Sandro Lazarić iz agencije Arbona, Ivo Novak iz Degordiana i Vedran Petranović iz Advansa.

Na seminaru ćete naučiti kako najbolje koristiti Online video oglašavanje, Image display oglašavanje, Display oglašavanje u „prodajne“ svrhe, Lokalno ciljano oglašavanje Google Adwords, Remarketing, Optimizaciju za tražilice - SEO, Google webmasters tools (Google Search Console), Email marketing, Društvene mreže , Analytics – mjerenje uspješnosti web stranice.

Internet marketing je neophodan način oglašavanja za sve tvrtke koje žele zadržati svoj komad kolača na tržištu. Najveća prednost ovog oblika oglašavanja je mogućnost preciznog odabira ciljne skupine kojoj se obraćate. Targetiranje na internetu je potpuno besplatno. Druga velika prednost ove vrste oglašavanja je daleko niža cijena u odnosu na ostale medije. Na internetu se sve može mjeriti. Oglašivač može svakodnevno pratiti sve relevantne statistike koje su vezane za njegovu web stranicu. U svakom trenutku možete znati koliko vam se investicija isplati odnosno ima li zadovoljavajući povrat. Praćenje novih trendova putem internet oglašavanja vrlo je zahtjevan posao i jedan je od ključnih faktora uspješne kampanje.

Seminar je namijenjen direktorima i voditeljima marketinga, brand managerima, direktorima i voditeljima prodaje, vlasnicima tvrtki i obrta, ravnateljima javnih ustanova te drugim osobama koje koriste svoju web stranicu kao jedan od kanala prodaje da bi došli do novih klijenata i poslovnih partnera.

Više informacija o seminaru na web stranici Mape znanja.

24. travanj 2024 03:23