Znanja
StoryEditor

Od vlastite ideje do održivog poslovnog poduhvata

15. Srpanj 2015.
Piše:
lider.media

Startup Camp Rijeka pokrenut je s ciljem podupiranja razvoja startup scene i pomoći mladima da vlastite ideje razviju u održive poslovne poduhvate. Odabrani kandidati u dobi između 18 i 35 godina radit će s mentorima iz SAD-a i Hrvatske, mahom uspješnim poduzetnicima i investitorima.

«Ovo je četvrta godina održavanja Startup Campa Rijeka. Na temelju kvalitete prijavljenih ideja odabrat ćemo 30 mladih poduzetnika koji će sudjelovati u kampu. Mentori će im pomoći da unaprijede poslovne ideje kroz individualna savjetovanja, predavanja, radionice i timski rad.», kaže voditeljica kampa, Jana Blažević Marčelja iz STEP RI. Svi timovi će na kraju tjedna prezentirati ideje komisiji od četiri investitora (dva američka i dva hrvatska) koji će evaluirati njihove projekte te nagraditi najbolje timove. Sudjelovanje je besplatno, a prijaviti se možete ovdje do 20. srpnja 2015.

Startup Camp Rijeka će se održati u prostorima STEP RI Znanstveno-tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci od 2. do 6. rujna 2015. godine. Start up Camp realiziran je u suradnji s U.S. Embassy Zagreb i CRANE. Atmosferu s prošlogodišnjeg kampa najbolje možete osjetiti kroz video.

27. travanj 2024 23:58