Znanja
StoryEditor

Održana 12. ICV radionica sa Herwigom Friedagom

03. Lipanj 2014.
Piše:
lider.media

U organizaciji poduzeća Kontroling Kognosko d.o.o. i voditeljice ICV radne skupine Hrvatska mr.sc. Jasmine Očko dana 26.05.2014. godine u Zagrebu u prostorijama poduzeća Kraš d.d. održana je besplatna 12. ICV radionica sa sjajnim Herwigom Friedagom kao gostom predavačem iz Berlina, koji je sve prisutne uveo u svijet Balansed Scorecard-a.

Case study je razvijen na poduzeću DOK-ING d.o.o., izuzetno perspektivnom i cijenjenom hrvatskom izvozniku. Kroz cijelu radionicu polaznici su u radnim grupama (čiji se je sastav kontinuirano izmjenjivao) razrađivali nove mogućnosti razvoja i inovacija poduzeća pomoću BSC metodologije.

G. Friedag jedan je od vodećih ljudi Internationaler Controller Verein (Međunarodne udruge kontrolera), ali prije svega jedan od najpoznatijih njemačkih konzultanata za implementaciju BCS koncepta u poduzeća (www.friedag.com) i ovo bi mogao biti početak kvalitetne poslovne suradnje gosp. Freiedaga i poduzeća Kontroling Kognosko d.o.o. na području razvoja kontrolinga na svim razinama poslovanja u RH.

Detalje s radionice možete pogledati OVDJE

20. travanj 2024 12:50