Znanja
StoryEditor

Otvoren natječaj za Sedam IT stipendiju

20. Ožujak 2014.
Piše:
lider.media

Tvrtka Sedam IT d.o.o. raspisala je natječaj za dodjelu stipendije pod nazivom Sedam IT STIPEndija.

STIPEndija se dodjeljuje od 2008. godine, a utemeljena je kao uspomena na kolegu, prijatelja i suvlasnika tvrtke Sedam IT d.o.o. Stjepana Daidžića, tragično preminulog 29. rujna 2007. godine u Zagrebu, koji je svojom dobrotom, znanjem, karizmom, veselošću, razigranošću, upornošću i vizionarstvom trajno ostavio traga na sve ljude s kojima je živio i radiom, javljaju iz tvrtke.

Sedam IT u Hrvatskoj posluje više od desetljeća i izravno doprinosi razvoju gospodarstva kako svojim poslovnim aktivnostima tako i brojem stručnjaka koje zapošljava iz cijele Hrvatske. Snažno utječe na razvoj domaćeg ICT okruženja i danas predstavlja jednog od vodećeg pružatelja informatičko-komunikacijskih rješenja i usluga. Svojom organizacijskom kulturom tvrtka stvara nove vrijednosti, a projekt dodjele stipendija samo je jedan od godišnjih projekata kojima potiče studente zadnjih godina FER-a i FOI-a da svoju profesionalnu ICT karijeru nakon studija započnu u Hrvatskoj. 

 - STIPEndija je mali doprinos kojim se svakodnevno podsjećamo na suvlasnika koji nas je motivirao da ostvarujemo viziju i realiziramo ciljeve kojima se ponosimo. Doprinositi razvoju hrvatskog društva ulaganjem u buduće ICT stručnjake naša je obveza i dužnost i s veseljem svake godine dajemo studentima potencijal kojima mogu maksimalizirati svoj osobni uspjeh i razvoj. Drago mi je što sam dio tima koji stvara dodatne vrijednosti i ostavlja trag budućim generacijama, a Sedam IT pozicionira kao poželjnog poslodavca - naglasila je Irena Kevo, članica Uprave Sedam IT.

Na natječaj Sedam IT STIPEndije mogu se prijaviti studenti, državljani Republike Hrvatske koji su redovno upisali 1. ili 2. godinu diplomskog studija FER-a u Zagrebu (svi studijski programi ali računalnih profila) ili FOI-a u Varaždinu, te da imaju prosjek ocjena u dosadašnjem studiranju iznad 3,00. Engleski jezik obvezan je u govoru i pismu, a interes za rad u ICT okruženju prednost. Odabrani kandidat primat će mjesečnu stipendiju u iznosu minimalno 1.600 KN neto u periodu od 01/04/2014 do 31/03/2015 odnosno do završetka studija. Sedam IT omogućuje i produženje perioda stipendiranja, učenje u praktičnoj okolini (interni seminari po dogovoru) i mogućnost zapošljavanja po završetku studija. Natječaj za stipendiju otvoren je do 31. ožujka ove godine.

25. travanj 2024 03:05