Znanja
StoryEditor

Otvorene prijave za sve pretplatnike Lidera na prvu generaciju modula Advanced Program in Business

11. Veljača 2015.
Piše:
lider.media

Insitut za inovacije predstavlja otvorene prijave za sve pretplatnike Lidera na prvu generaciju novog modula Advanced Program in Business-a, vodećeg regionalnog executive education programa

Institut za inovacije razvio je APB for HR Executives s obzirom na brojne upite partnera te rastuće potrebe regionalnih kompanija za strateškim znanjima iz područja upravljanja ljudskim resursima. Advanced Program in Business for HR Executives jedinstven je program na kojem će predavati vodeći svjetski znanstvenici iz područja ljudsih resursa sa globalno najboljih poslovnih škola kao što su Stanford University te Duke University. APB for HR Executives sastoji se od dva modula koji će pokrivati dvije ključne teme iz područja upravljanja ljudskim resursima: vođenje i upravljanje promjenama te upravljanje timom talenata.

Advanced Program in Business for HR Executives namijenjen je menadžerima, poduzetnicima, direktorima ljudskih resursa ali i svima koji su odgovorni za upravljanje timovima i pojedincima te su spremni odmaknuti se od svakodnevnih aktivnosti kako bi se fokusirali na ključne strateške izazove u poslovanju. Prethodne generacije polaznika Advanced Program in Business Executive Education programa činili su poduzetnici, izvršni direktori, članovi te predsjednici uprava kompanija kao što su: 3M, Adris grupa, Atlantic Grupa, A.T. Kearney, AutoZubak, Carlsberg, Croatia Airlines, Ericsson Nikola Tesla, HROTE, Hypo banka, Imago, INA, InterCapital, Končar, Kraš, Media Mix, Nestle, NovaTV, Pliva, Podravka, Privredna banka Zagreb, Sense Consulting, Styria, Školska knjiga, Vipnet, Zagrebačka banka, Zvijezda te brojni drugi.

Insitut za inovacije i Lider pozivaju sve pretplatnike Lidera da se prijave za stipendiju koja omogućuje sudjelovanje u cjelokupnom APB HR programu (2 modula).

Kriteriji koje je potrebno zadovoljiti prilikom prijave za stipendiju su sljedeći:

  • - Pretplata na Lider
  • - Strateška pozicija u poduzeću
  • - Poznavanje engleskog
  • - Odgovornost za razvoj pojedinaca i tima

Važni datumi i informacije za proces prijave:

  • - Rok prijave: 20.02.2015.
  • - Dobitnika stipendije objavljujemo: 24.02.2015.
  • - Početak APB HR programa: 09.03.2015.
  • - Ukupan broj stipendija: 2

Prijavu za stipendiju, uz priloženi CV (te sve ostalo što smatrate potrebnim) i naznaku: Pretplatnik Lidera – Prijava za stipendiju APB HR, šaljite na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

Institut za inovacije potiče sve menadžere i poduzetnike koji su spremni propitkivati postojeće dogme te stvarati nove vrijednosti da se prijave za stipendiju te nam se pridruže kao polaznik nove generacije Advanced Program in Business for HR Executives edukacijskog programa.

Više informacija o programu možete pronaći na ovom LINKU.

01. svibanj 2024 18:52