Znanja
StoryEditor

Počela otvorena vrata udruge eSTUDENT

03. Lipanj 2015.
Piše:
lider.media

U utorak 2.6. od 14 do 19 sati i u srijedu 3.6. od 17 do 21 sat, održavaju se otvorena vrata udruge eSTUDENT pod sloganom “Laganini do karijere, rušimo sve barijere”. eSTUDENT nastoji okupiti i umrežiti najbolje studente svih fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i pružiti im dodatna znanja i iskustva kroz rad na projektima.

eSTUDENT organizacijom više od 30 projekata i suradnjom s preko 60 renomiranih poduzeća nastoji povezati studente s najboljim poslodavcima u Hrvatskoj i inozemstvu. Cijelu udrugu, kao i sve projekte, radionice i inicijative, vode sami studenti, a članom može postati svaki student Sveučilišta u Zagrebu. Svake godine eSTUDENT provodi pristupni proces u listopadu, kojim želimo zainteresirati i privući proaktivne, motivirane i entuzijastične studente različitih fakulteta Sveučilišta u Zagrebu  kako bi zajednički mogli provoditi brojne projekte, kreirati promjene i inicirati uspjehe.

eSTUDENT studentska je udruga nastala inicijativom proaktivnih studenata i asistenata Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu 2004. godine sa željom da udruga i njeni članovi budu inicijator promjena, odlično praktično iskustvo te mreža znanja i izvrsnosti. Ove je godine preko 10.000 studenata iz cijele hrvatske sudjelovalo na projektima eSTUDENTa.

07. svibanj 2024 05:05