Znanja
StoryEditor

Poduzetnici, prijavite se na natječaj za stipendije

03. Siječanj 2013.
Piše:
lider.media

Institut za inovacije uz medijske partnere Večernji list, Poslovni dnevnik i Lider pokreće natječaj za dodjelu stipendija poduzetnicima. Stipendije se dodjeljuju za poduzetnika i poduzetnicu kojima će se omogućiti sudjelovanje na Advanced Program in Business 2013, executive programu za edukaciju top i middle managementa.

APB je jedan od vodećih executive programa u svijetu i prvi u Hrvatskoj. Značajnost je ostvario na jedinstvenosti predavača – jer je jedini executive program u svijetu koji uključuje samo starije profesore na vrhuncu svoje karijere s vodećih svjetskih poslovnih škola. Cijenjeni profesori i predavači na APB-u, autori su jednih od najcitiranijih radova i urednici najboljih poslovnih časopisa.

Profesori koji će održati predavanja na APB 2013 su: prof. William P. Barnett, PhD., Stanford University; prof. Gregory Carpenter, PhD., Northwestern University – Kellogg; prof. Rajesh Chandy, PhD., London Business School; prof. John A. Deighton, PhD., Harvard Business School; prof. Ajay K. Kohli, PhD., GA Tech; prof. Massimo Massa, PhD., INSEAD; prof. Will Mitchell, PhD., Duke University.

Uz predavače važnost ovom programu pridonosi i networking među upisanim polaznicima koji odražavaju različite tržišne industrije, top ili middle management funkciju i bogato poslovno iskustvo. APB program pozdravlja različite sudionike iz korporacija, velikih i malih tvrtki, do poduzetničkih start-up-a.

Kako bi još više doprinijeli razvoju malih poduzetničkih tvrtki s velikim potencijalom, Institut za inovacije uz medijske partnere Večernji list, Poslovni dnevnik i Lider, pokrenuli su natječaj za dodjeljivanje stipendija, za muškog i ženskog poduzetnika.Poduzetnici koji su već implementirali svoje ideje i njihovi projekti su aktivni na tržištu, mogu se prijaviti za stipendiju i osigurati executive edukaciju. Prijave će se ocjenjivati na temelju: kvalitete projekta, kreativnosti ideje, te očekivanog utjecaja i uspjeha projekta. 

Molimo kliknite ovdje kako biste saznali više o prijavi na natječaj. Rok za prijavu: 21.01.2013.

26. travanj 2024 11:42