Znanja
StoryEditor

Ponuda poslova i edukacija: Ulovite svoj posao iz snova!

11. Kolovoz 2015.
Piše:
lider.media

Što vas najčešće sprječava da se prijavite za svoj posao iz snova? Nedostatak znanja i vještine koje poslodavac traži? Ne znate dovoljno dobro strani jezik ili vam prezentacijske vještine nisu na razini?

Ne brinite, svaki san je moguće ostvariti samo se za to treba potruditi. Donosimo vam ponudu poslova objavljenih na portalu MojPosao te prijedloge edukacija s portala EduCentar povezanih uz konkretne poslove koje možete upisati kako biste povećali svoju konkurentnost na tržištu rada.

- Španjolska multinacionalna tvrtka za svoje MANGO trgovine zapošljava Voditelja trgovine u Rijeci. Za ovakav tip posla potrebno je imati dobre vještine vođenja i biti fokusiran na prodaju. Ukoliko vam nedostaju navedene vještine, upišite seminar Vještine vođenja u Obrazovnoj grupi Zrinski.

- Springfield ima otvorena radna mjesta za Prodavača u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Zadru i Osijeku na nepuno i puno radno vrijeme. Od kandidata se traži srednja stručna sprema i poznavanje engleskog jezika. Ukoliko vam je prepreka poznavanje engleskog, pogledajte niz EduCentar tečajeva s popustom i usavršite svoje znanje!

- Razmišljate o odlasku u inozemstvo, a imate iskustva na poslovima konobara? Firma Playlife Sports traži djelatnike za rad u moderno uređenim Sports Barovima u Njemačkoj. Od kandidata se traži poznavanje njemačkog jezika, a ove edukacije su idealne za vas!

- KPMG zapošljava Poreznog savjetnika koji ima minimalno od jedne do četiri godine radnog iskustva na poslovima poreznog savjetovanja. Očekivani početak rada je jesen 2015. godine. Od edukacija možete birati između Alitusove Porezne akademije i obrazovnog programa Instituta za menadžment Porezni specijalist.

- Zagrebačka škola ekonomije i menadžmenta traži Voditelja projekta koji će upravljati i koordinirati provedbu projekta financiranog od strane EU u trajanju od 15 mjeseci. Svakako pogledajte i ponudu edukacija koja će vam pomoći za ovakve i slične natječaje za posao.

08. svibanj 2024 21:20