Znanja
StoryEditor

Poslovno savjetovanje u pauzi za ručak

10. Rujan 2013.
Piše:
lider.media

Ciceron komunikacije i Poslovno učilište Filaks udružili su konzultantske snage te pokrenuli projekt poslovnog savjetovanja u - pauzi za ručak. Tvrde kako prilagođen i intenzivniji proces individualnog savjetovanja daje i do 50% bolje rezultate, a posebno kada se on odvija u ležernijem, opuštenijem i neformalnijem tonu.

Savjetovanje vode Mirela Španjol Marković, konzultantica Ciceron komunikacija, i Elvira Mlivić Budeš, konzultantica Poslovnog učilišta Filaks, a u 90 minuta sudionici će ih moći pitati sve što ih zanima u vezi poslovnog i osobnog razvoja.

Mirela Španjol Marković je stručnjak za komunikaciju i retoriku te certificirani coach, a Elvira Mlivić Budeš stručnjak za razvoj malog poduzetništva, marketing i projektni menadžment.

Dugogodišnje poslovne suradnice, ali i prijateljice, smatraju kako danas ne postoje ni odnos ni radno mjesto gdje nisu potrebne vrhunske komunikacijske, prezentacijske i socijalne vještine. Uvjerene su kako su samosvjesna komunikacija, vjerodostojnost, autentičnost, osobna moć, osobni uspjeh, (samo)motivacija samo neki od pojmova koji se u današnjim izuzetno kompleksnim međuljudskim odnosima nameću kao nužnost.

Detalje možete pronaći na adresi www.ciceron.hr.

02. svibanj 2024 18:22