Znanja
StoryEditor

Predstavljena prva generacija polaznika programa ‘Vip alumni‘

06. Svibanj 2015.
Piše:
Miro Soldić

U Vip-u je danas predstavljena prva generacija polaznika koja je uspješno završila njihov jednogodišnji program plaćenog profesionalnog razvoja ‘Vip alumni‘. Od ukupno jedanaest sudionika programa, njih čak sedmero ostaje raditi u Vip-u.

Program ‘Vip alumni‘ trajao je godinu dana, a tijekom tog razdoblja polaznici su individualno radili pod mentorstvom menadžera, prolazili razne edukacije i sudjelovali u razmjenama unutar Telekom Austria Grupe.

Vip je u obrazovanje svakog alumnija uložio oko 100 tisuća kuna, a njihov razvojni program se odvijao kroz četiri modula treninga: komunikacija i timska komunikacija, strateško razmišljanje, osnove tehnika inovacija i upravljanja projektima te coaching i feedback. Druga generacija polaznika ‘Vip alumni‘ programa s edukacijom bi trebala početi na jesen, a bit će odabrano od 11 do 13 kandidata.

- Svi alumni su iznimno talentirani što su i pokazali kroz svoj pozitivan pristup poslu i kreativnost. Posebno me veseli što su tijekom trajanja programa sudjelovali u radu na jednom projektu koji će uskoro biti predstavljen te su tako stekli dragocjena iskustva za budući rad – poručila je direktorica upravljanja ljudskim potencijalima Vipneta, Alis Kaznačić.

27. travanj 2024 06:10