Znanja
StoryEditor

Pretplatite se na Lider i osvojite stipendiju ‘Biti coach‘

21. Siječanj 2015.
Piše:
lider.media

Cognita i poslovni tjednik Lider daruju tri pretplatnika sa stipendijama za program ‘Biti coach‘.

Riječ je o vrlo vrijednom programu koji počinje 6. ožujka, a svi zainteresirani mogu se prijaviti na pokazne radionice 4. i 18. veljače kako bi stekli dojam o samom programu OVDJE.

Cognita i Lider pretplatnike daruju sa stipendijama u iznosu 50, 30 i 20 posto cijene programa Biti coach. ‘Prijave pismene motivacije se prikupljaju do 23. veljače na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a potrebno je poslati ime i prezime, motivacijsko pismo i kontakt podatke.

Prijaviti se mogu svi postojeći pretplatnici Lidera te oni koji se na Lider pretplate do 23. veljače. Ukoliko već niste naš pretplatnik prijavnicu možete ispuniti na sljedećem linku: http://liderpress.hr/#pretplata. Imena dobitnika objaviti ćemo 2. ožujka..

Certifikacijski program za profesiju coacha, ‘Biti coach‘, ove godine upisuje petu generaciju polaznika. Certicificirani voditelji i coachevi, Renata Takač Pejnović i Dragan Knežević, sa višegodišnjim iskustvom i svojom praksom razvili su ovaj program temeljem curriculuma na poslijediplomskom studiju Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, te međunarodnih coaching škola i edukacija.

Više o edukaciji za coaching profesiju pogledajte na web stranici http://www.edukacija.net/

Biti coach je program koji pruža kvalitetnu bazu za samostalnu ili profesiju internog coacha, korištenje coachinga kao vještine ili za osobni razvoj. Zasnovan na edukacijskim iskustvima i kvalitetnim programima koje su usvojili i zatim prenosili treneri programa, usmjeren je na hrvatsko okruženje i pod utjecajem iskustava u coaching praksi u Hrvatskoj. Program jednako tako prihvaća stvarnost coachinga kao prakse koja se neprekidno i brzo razvija, pa polaznike educira u brojnim, različitim metodama koje će kasnije postati osnova njihove coaching prakse i kvalitete.

Pored toga polaznici će gotovo od prvog dana krenuti i s praktičnim coachingom, upijajući iskustvo i s jedne i s druge strane coaching procesa: kao coachevi i kao korisnici coachinga. Ta se praksa odvija pod supervizijom voditelja programa, koji usmjeravaju međusobni coaching polaznika.

Stručnost i iskustvo voditelja, bogatstvo metoda, praksa u coachingu, brojni zadaci i osigurana literatura (na hrvatskom i engleskom) pružaju polaznicima kako bogati doživljaj coaching edukacije, tako i osnovu za pokretanje vlastite prakse.

Sadržaj:

1. Uvod u coaching: povijest, područja, poveznice

2. Samospoznaja, percepcija, stavovi

3. Proces coachinga

4. Kompetencije coacha

5. Coaching metode 6. Coaching u poslovnom okruženju

7. Coaching za voditelje

8. Životni coaching

9. Promjena, razvoj, kriza

10. Prepreke i konflikti u coachingu

11. Coaching timova i grupni procesi

12. Primjena: odakle krenuti.

 

Struktura programa

Osam dana radionice podijeljene u:

• Šest dana radionice podijeljena u 4 bloka od po dan i pol.

• Sedmi dan integracije i certifikacije.

• Osmi dan: Radionica Supervizije i Mentorstva za certificirane Biti coach coacheve.

Coaching praksa:

• polaznici rade coaching s voditeljima programa.

• polaznici preuzimaju uloge coacheva i korisnika coachinga s drugim polaznicima.

Šest e-learning cjelina za samostalni rad uz mentoring i povratnu informaciju voditelja.

Individualni i grupni zadaci.

‘Virtualni razred‘: razmjena iskustava, mentorstvo, dokumenti.

Literatura na hrvatskom i engleskom jeziku

Trajanje programa je 8 mjeseci. Sve dodatne informacije dostupne su na tel. tel.01 6558 440 ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

25. travanj 2024 14:54