Znanja
StoryEditor

Pretplatite se na Lider i postanite coach

13. Veljača 2014.
Piše:
lider.media

Cognita, tvrtka specijalizirana za e-learning i poslovni tjednik Lider daruju tri pretplatnika, i sve koji to do kraja veljače postanu, sa stipendijama za program Biti coach.

Riječ je o vrlo vrijednom programu koji počinje 21. ožujka, a svi zainteresirani mogu se prijaviti na pokaznu radionicu 20. veljače kako bi stekli dojam o samom programu OVDJE (http://www.cognita.hr/prijava-na-biti-coach).

Cognita i Lider pretplatnike daruju sa stipendijama u iznosu 50, 30 i 20 posto cijene programa Biti coach. ‘Prijave pismene motivacije se prikupljaju do 28. veljače na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a dovoljno je poslati ime i prezime, motivacijsko pismo i kontakt podatke.

Prijaviti se mogu svi postojeći pretplatnici Lidera te oni koji se na Lider pretplate do 28. veljače. Ukoliko već niste naš pretplatnik prijavnicu možete ispuniti na sljedećem linku: http://liderpress.hr/#pretplata

Edukacijski program za profesiju coacha, ‘Biti coach‘, ove godine upisuje četvrtu generaciju polaznika. Certicificirani voditelji i coachevi sa višegodišnjim iskustvom i svojom praksom razvili su ovaj program temeljem curriculuma na poslijediplomskom studiju Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, te međunarodnih coaching škola i edukacija.

Više o edukaciji za coaching profesiju pogledajte na web stranici http://www.edukacija.net/ 

Biti coach je program koji pruža kvalitetnu bazu za jednu ili više od navedenih odluka. Zasnovan na edukacijskim iskustvima i kvalitetnim programima koje su usvojili i zatim prenosili treneri programa, usmjeren je na hrvatsko okruženje i pod utjecajem iskustava u coaching praksi u Hrvatskoj. Program jednako tako prihvaća stvarnost coachinga kao prakse koja se neprekidno i brzo razvija, pa polaznike educira u brojnim, različitim metodama koje će kasnije postati osnova njihove coaching prakse i kvalitete.

Pored toga polaznici će gotovo od prvog dana krenuti i s praktičnim coachingom, upijajući iskustvo i s jedne (coach) i s druge strane coaching procesa korisnik coachinga. Ta se praksa odvija pod coaching vodstvom voditelja programa, koji usmjeravaju međusobni coaching polaznika.

Stručnost i iskustvo voditelja, bogatstvo metoda, praksa u coachingu, brojni zadaci i osigurana literatura (na hrvatskom i engleskom) pružaju polaznicima kako bogati doživljaj coaching edukacije, tako i osnovu za pokretanje vlastite prakse.

Sadržaj:

Moduli1. Uvod u coaching: povijest, područja, poveznice2. Samospoznaja, percepcija, stavovi3. Proces coachinga4. Kompetencije coacha5. Coaching metode6. Coaching u poslovnom okruženju7. Coaching za voditelje8. Životni coaching9. Promjena, razvoj, kriza10. Prepreke i konflikti u coachingu11. Coaching timova i grupni procesi12. Primjena: odakle krenuti.

Struktura programa

Osam dana radionice podijeljene u:• Šest dana radionice podijeljena u 4 bloka od po dan i pol.• Sedmi dan integracije i certifikacije.• Osmi dan: Radionica Supervizije i Mentorstva za certificirane Biti coach coacheve.

Coaching praksa:• polaznici rade coaching s voditeljima programa.• polaznici preuzimaju uloge coacheva i korisnika coachinga s drugim polaznicima.

Šest e-learning cjelina za samostalni rad uz mentoring i povratnu informaciju voditelja.

Individualni i grupni zadaci.

‘Virtualni razred‘: razmjena iskustava, mentorstvo, dokumenti.

Literatura na hrvatskom i engleskom jeziku

Trajanje programa je 8 mjeseci. Sve dodatne informacije dostupne su na tel. tel.01 6558 440 ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Dobitnici stipendija su:

Tatjana Jakovljević stipendije u iznosu 50%,

Anita Ikica dobitnica stipendije u iznosu 30%,

Monika Končar dobitnica stipendije u iznosu 20%.

Čestitamo sretnim dobitnicima!

19. travanj 2024 20:20