Znanja
StoryEditor

Radionica o strateškom planiranju kampanja 15. siječnja

02. Siječanj 2013.
Piše:
lider.media

U sklopu pete radionice HOWtoWOW marketinške akademije koja će se održati 15. siječnja u Zagrebu u organizaciji HURA-e, sudionici će imati priliku saznati sve o strateškom planiranju kampanja od Toma Whitea iz britanske agencije AMV BBDO.

Analizom najkorisnijih brend alata, sudionici će moći vidjeti nove i inovativne načine promišljanja strateškog planiranja. Želja HURA-e, kao organizatora HOWtoWOW radionica, je ponuditi sudionicima vrhunska predavanja te interaktivnu edukaciju praćenu primjerima iz prakse s kojima se predavači susreću na lokalnom i međunarodnom tržištu.

Tom White radi kao stariji planer u agenciji AMV BBDO iz Londona. Trenutno je zadužen za strateško planiranje na klijentima Pepsi&Co i londonskoj Metropolitan policiji. U četiri godine provedene u AMV-u, radio je na brojnim kampanjama među kojima su i one za Guiness, Avivu, Gatorade i Guitar Hero. Tom je prije dolaska u AMV stjecao znanja u agenciji Saatchi&Saatchi, gdje je radio kao planer za Sony Ericsson, Manchester United, Johnson&Johnson, Cheerios i P&G. U 2012. je osvojio svoj prvi Grand Prix za kreativnu učinkovitost u Cannesu.

HOWtoWOW akademija namijenjena je agencijama i oglašivačima te pokriva široko područje korisnih praktičnih znanja. Radionice vode vrhunski domaći i svjetski stručnjaci poput Sama Moorthya, Roberta Shawa, Rajne Cuculić, Andya Milligana, Toma Whitea, Diarmida Moncrieffa i Miše Terzića. Dosadašnje četiri radionice ocjenjene su iznimno uspješnima od strane polaznika, koji su uz brojna pitanja te aktivnu diskusiju s predavačima uspjeli steći vrijedna nova znanja koja mogu upotrijebiti u svom svakodnevnom radu.

19. travanj 2024 03:47