22. travanj 2013.

Rajesh Chandy s London Business School dolazi u Zagreb

lider.media
lider.media

Prof. Rajesh Chandy s London Business School, svjetski stručnjak za marketing, inovacije i poduzetništvo, dolazi u Zagreb održati dvodnevno predavanje ‘Creating opportunities through technology and market innovations‘, 07. i 08. svibnja.

Predavanje se održava u sklopu executive education programa Advanced Program in Business, koji je namijenjen obrazovanju srednjeg i visokog managementa. Prof. Chandy će izlagati o stvaranju novih prilika za rast kroz inovaciju, oslanjajući se na primjere poslovnih slučajeva s globalnih tržišta, s naglaskom na primjenu zaključaka na poslovanje u Hrvatskoj i u regiji.Prema prof. Chandyju, poduzeća moraju konstantno stvarati nove mogućnosti za rast kroz inovacije. 

Profesor će se na predavanju usredotočiti na dvije dimenzije inovacija: stvaranje vrijednosti kroz inovacije i izgradnju kulture inovacija. U prvom dijelu, naglasak će biti na jedinstvenom putu do profita za svako pojedino poduzeće i ravnoteži između stvaranja veće vrijednosti za potrošača i zadržavanja veće vrijednosti u poduzeću naspram konkurenata. Zatim, dio o izgradnji kulture inovacija, temeljen na prepoznatom istraživanju prof. Chandyja, pokrit će prakse i pristupe inovativnih svjetskih kompanija, a kroz diskutiranje poslovnih slučajeva biti će identificirani načini kako poduzeća mogu stvoriti i očuvati kulturu inovacija.

Prof. Rajesh Chandy je profesor inovacija, poduzetništva i marketinga na London Business School, a doktorat iz Marketinga stekao je na University of Southern California. U uredništvu je četiri znanstvena časopisa u području marketinga. Član je Savjetnog Odbora za Global Innovation Forum, a uz nekolicinu izvršnih direktora Fortune 500 kompanija je član i Savjetnog Povjerenstva za Mjerenje Inovacija u Ekonomiji 21.-og Stoljeća ministra trgovine SAD-a. Prijava za predavanje i dodatne informacije dostupni su na www.apb.hr ili putem direktnog linka.