Znanja
StoryEditor

Sajam mama poduzetnica

16. Ožujak 2015.
Piše:
lider.media

Mama poduzetnica je projekt za sve mame koje su napravile veliki korak u životu i postale poduzetnice - one će u Arena Centru od 26.-29. ožujka prezentirati i prodavati svoje proizvode i usluge.

Na sajmu će se 26. i 27. ožujka održati i predavanja na temu ‘ Kako pokrenuti vlastiti posao‘ na kojem će izlagati predavači iz HZZ-a , Razvojne agencije Zagreb, HBOR-a, raznih poslovnih učilišta te gradskog ureda za Gospodarstvo, rad i poduzetništvo gdje će sama pročelnica gđa. Jozić govoriti o načinu kako Grad podupire poduzetništvo.

Razlozi za pokretanjem vlastitog posla su mnogi, poput želje za fleksibilnijim radnim vremenom te postizanjem ravnoteže između posla i obitelji. Sve veći broj majki želi fleksibilno radno vrijeme, povremeni rad od kuće, bolju kontrolu nad financijama, veću odgovornost i samostalnost te u konačnici ostvarivanje svojih ambicija. Sve su to razlozi koji jednu ženu i majku čine sretnijom i ispunjenijom, a naša želja je pomoći majkama poduzetnicama u njihovoj misiji. Iz tog razloga organiziramo sajam na kojem će svaka zainteresirana sudionica imati priliku predstaviti široj javnosti svoje proizvode i usluge te steći nove kupce i korisnike, a ona koja će tek postati poduzetnica će saznati o svim pogodnostima koje nude mnoge institucije svojim financijskim bespovratnim potporama i povoljnim kreditiranjima.

Na sajmu će puna 4 dana mame prodavati svoje kreativne proizvode : nakit od raznih materijala, lutke, slikovnice, odjeću i dodatke za bebe, heklanu robu, kapice, cipelice, šalove, marame, torbe, ukrasne jastuke, igračke, uskršnji program pa čak i jedan OPG s bobičastim voćem.

Mama poduzetnica se organizira uz partnersku podršku Arena Centra, a projekt je podržala i predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović

19. travanj 2024 09:53