Znanja
StoryEditor

Studenti - napišite esej i osvojite novčanu nagradu

14. Svibanj 2013.
Piše:
lider.media

U sklopu IV. Nacionalnog foruma pod nazivom ‘Može se‘, koji će ugostiti Eska Aha, bivšeg finskog premijera i nekadašnjeg izvršnog direktora Nokie, raspisan je natječaj za studente.

Studenti su pozvani da sudjeluju na IV. Nacionalnom forumu , 27. svibnja u 17.30 sati te da napišu esej od tri kartice teksta na temu ‘Kako se može Hrvatska promijeniti‘ inspiriran predavanjem Eska Aha. Esej treba poslati dva tjedna od održavanja događaja, zaključno do 10. lipnja na e - mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Tri najbolja rada nagradit će se novčanom nagradom – prva nagrada iznosi 3000 kuna, druga 2000 kuna, a treća 1000. Uz prva tri mjesta preostalih deset radova dobit će na poklon zanimljive knjige ekonomske, političke i gospodarske tematike.

Esko Aho će u sklopu Foruma predstaviti gospodarsko - ekonomski finski model i svoju odlučnu politiku, a zahvaljujući kojoj je Finska uspjela izaći iz gospodarske krize sredinom devedesetih godina prošlog stoljeća.

Ulaznice za Forum se mogu rezervirati na službenim stranicama.

25. travanj 2024 04:19