Znanja
StoryEditor

Treći međunarodni gospodarski susreti u Splitu

23. Listopad 2012.
Piše:
lider.media

U Splitu će se 26. listopada održati treći međunarodni gospodarski susreti na kojima će kompanije moći kroz direktni kontakt upoznati nove poslovne partnere.

Okupit će se tvrtke iz Hrvatske, Francuske, Njemačke, Mađarske, Slovačke, Slovenije, Srbije i Velike Britanije, a očekuje se više od 90 domaćih i 30 stranih stvrtki.Ured za transfer tehnologije (UTT) Sveučilišta u Splitu, kao dio Europske poduzetničke mreže (EEN), u suradnji s Poslovnim inovacijskim centrom – BICRO i HGK te stranim partnerima iz mreže, organizira 3. Međunarodne gospodarske susrete. Susreti će se održati na sajmu SASO u Splitu.

Događanje se organizira s ciljem promocije inovativnog poduzetništva te uspostave međunarodnih poslovnih suradnji. Interes za sudjelovanjem na gospodarskim susretima svake godine raste. Događanje je održano prvi puta 2010. i tada je okupilo 96 tvrtki iz Hrvatske i šire, dok je protekle godine taj broj narastao na 104 tvrtke. Na događanjima je održano preko 280 sastanaka između domaćih i stranih tvrtki, a neki od njih su rezultirali novim poslovnim suradnjama i partnerstvima u prijavama EU projekata.

24. travanj 2024 16:08