Znanja
StoryEditor

Ulažete li dovoljno u edukaciju svojih zaposlenika?

14. Srpanj 2015.

Prema provedenom istraživanju u kojem je sudjelovalo više od 300 posloprimaca, 50 poslodavaca i 35 edukativnih ustanova, pokazalo se da je neformalna edukacija traženija od formalne i od strane posloprimaca kao i od strane poslodavaca. Ukupno 47% ispitanika smatra da im je neformalna edukacija dala odličnu ili vrlo dobru podlogu za obavljanje posla. Dobrom i dovoljnom ocijenilo ju je 43% ispitanika, a 9% ispitanika ostalo je razočarano njenom kvalitetom.

Iako je donedavno budget za edukaciju brojnih tvrtki bio prvi na meti za redukciju troškova i preraspodjele već dodijeljenih budgeta u sve druge segmente osim edukacije, sa sigurnošću možemo reći da je tome došao kraj. Ulaganja u edukaciju su se ponovno, ovaj puta znatno, povećala, kao i postotak poslodavaca koji smatraju da je kontinuirani razvoj zaposlenika ključ uspjeha njihove organizacije.

Dodatne edukacije nisu samo potreba, nego i nužnost, kako biste pratili aktualnosti u svojoj struci. Spremnost djelatnika na učenje i prilagođavanje promjenama danas je puno veća nego prijašnjih godina.

Kroz Mirakul Edukacijski centar do sada je prošlo gotovo deset tisuća polaznika koji su kroz sedam uspješnih godina poslovanja pratili Mirakulove ponude i sudjelovali na edukacijama koje se kontinuirano razvijaju, unapređuju i proširuju novim temama.

Teme edukacija pokrivaju ključna područja poslovanja (management, financije, prodaju, marketing, HR, EU fondove i investicijske projekte, ICT) te najnovije stručne i tehnološke trendove. Svi seminari omogućuju polaznicima trenutnu primjenu stečenih znanja, zahvaljujući brojnim praktičnim i aktualnim primjerima. Predavači s kojima surađuju vrhunski su stručnjaci u svom području, imaju minimalno 10 godina managerskog iskustva, održali su brojne seminare i radionice te sudjelovali na nizu stručnih konferencija i poslovnih skupova. Većina dolazi iz poduzetničkog okruženja, imaju svoje uspješne tvrtke te polaznicima prenose osobna iskustva.

Mirakul Akademija - višemjesečni specijalistički programi

Osim jednodnevnih i dvodnevnih seminara, polaznici mogu u sklopu Mirakul Akademije odabrati i neki od pet višemjesečnih specijalističkih modularnih programa. Akademije pokrivaju sva važna područja poslovanja i specijalizirane su za managere i zaposlenike ključnih odjela unutar tvrtki, bilo da je riječ o prodaji, oglašavanju, odjelu ljudskih potencijala ili timu koji radi na pripremi i provedbi EU fondova. Upisi novih generacija na višemjesečne programe započeli su - svoja mjesta možete rezervirati već sada i ostvariti popust za ranije prijave.

Polaznici – zaposlenici najvećih tvrtki i institucija u Hrvatskoj

Polaznici seminara Mirakul Edukacijskog centra u pravilu dolaze iz najvećih tvrtki i institucija u Hrvatskoj, često s managerskih pozicija, vrlo su stručni i imaju visoka očekivanja od predavača i Mirakula kao organizatora. Očekuju konkretna znanja koja će moći već sutradan primijeniti na svojem radnom mjestu, te donijeti korist i novu vrijednost svojoj tvrtki.

Prilagođene edukacije individualnim potrebama tvrtki - InHouse programi

Osim otvorenih seminara, Mirakul također organizira i InHouse seminare i radionice, posebno prilagođene potrebama i očekivanjima klijenata. Sve InHouse programe održava isključivo s predavačima s kojima surađuje, koji su se dokazali u predavanjima i koji su imali izvrsne ocjene za održane otvorene seminare. Cilj svake InHouse edukacije je pružiti dodanu vrijednost klijentima kroz stručno usavršavanje i trening zaposlenika na primjerima i vježbama vezanim direktno uz njihovo poslovanje.

Sve dodatne informacije o seminarima i programima, predavačima i uvjetima upisa mogu se naći na web stranicama www.mirakul.hr/edukacijski-centar/seminari i www.mirakul.hr/edukacijski-centar/akademija.

25. travanj 2024 13:58