23. listopad 2015.

Završen ciklus Agrokorovih Futura A edukacijskih akademija u 2015. godini

lider.media
lider.media

Završena je zadnja u nizu ovogodišnjih edukacija u sklopu Agrokorove Futura A akademije u kojima je samo u 2015. godini sudjelovalo 130 sudionika iz svih kompanija Agrokor koncerna.

Futura A, program Agrokor akademije, edukacijski je program s najdužom tradicijom u Koncernu, namijenjen odabranim, mladim i visoko obrazovanim zaposlenicima Koncerna iz cijele regije, s dodatnim ciljem upoznavanja korporativne organizacije, poslovanja i kulture. Dosad je održano 29 Futura A akademija, koje je prošlo više od tisuću zaposlenika, od kojih mnogi danas zauzimaju vodeće i značajne pozicije unutar Koncerna. Čak 95,4 posto polaznika Future ostalo je u Koncernu i napredovalo, a od njih je 56,3 posto zauzelo značajna mjesta u menadžmentu Koncerna, pa su tako danas predsjednici Uprava, direktori društava, direkori sektora i službi, rukovoditelji, voditelji i slično.

Ovogodišnja Futura posebna je i po tome što su u njoj po prvi puta sudjelovali i zaposlenici Mercatora iz cijele regije. Svi polaznici ove 28. i 29. Futura A generacije imali su priliku upoznati i postavljati pitanja članovima Uprave i Nadzornog odbora Agrokora koji su ujedno i dugogodišnji predavači. Doprinos programu također su dali Ivan Crnjac, Izvršni potpredsjednik za Financije, strategiju i tržišta kapitala,  Damir Kuštrak, član Nadzornog odbora Agrokora, Mislav Galić, Izvršni potpredsjednik Poslovne grupe Hrana te su zajedno s 16 kvalitetnih internih predavača, istaknutih menadžera i stručnjaka i ovu generaciju Futurovaca upoznali sa misijom i vizijom, strategijom te značajem i ulogom različitih poslovnih funkcija Agrokora.