Klub izvoznika Znanja

ZŠEM sudjelovao na sajmu europskog obrazovanja u Indiji

Zagrebačka škola ekonomije i managementa  (ZŠEM) bila je jedini hrvatski predstavnik na sajmu EHEF – European Higher Education Fair India 2016 koji je održan od 30. rujna do 1. listopada u New Delhiju.

Sajam europskog visokog obrazovanja organizirala je delegacija Europske unije u Indiji i na njemu je sudjelovalo više od sto visokoobrazovnih institucija, nacionalnih veleposlanstava i obrazovnih organizacija iz cijele Europske unije. Izlagači su predstavili mogućnosti studiranja u Europi za studente zainteresirane za programe na razini prvostupnika i master. Također, sajam je bio velika prilika za europske fakultete da se izravno predstave indijskim studentima i agentima za obrazovanje te da međusobno razmijene iskustva u zapošljavanju na međunarodnoj razini.

Štand ZŠEM-a posjetili su indijski ministar vanjskih poslova MJ Akbar i veleposlanik Europske unije u Indiji Tomasz Kozlowski, a dočekali su ih otpravnik poslova Republike Hrvatske u Indiji Petar Ljubičić i Ivan Biljan, menadžer u Uredu za regrutaciju ZŠEM-a.

 

Komentari