1000 Najvećih
StoryEditor

1000 najvećih - najpregledniji rezultati poslovanja u 2020. i sektorske analize

19. Kolovoz 2021.
1000 najvećih novo, zavijuša

Poslovni tjednik Lider uz broj od 10. rujna objavljuje tradicionalno specijalno izdanje '1000 NAJVEĆIH', u kojem ćemo javnosti predstaviti najpreglednije službene rezultate poslovanja hrvatskih tvrtki u 2020. godini na temelju njihovih godišnjih financijskih izvještaja.

Izdanje '1000 NAJVEĆIH' relevantan je pokazatelj prošlogodišnjeg poslovanja u Hrvatskoj na temelju tvrtki koje su stup hrvatskoga gospodarstva i na koje otpada velik dio ukupnih prihoda i dobiti u Hrvatskoj.

Samo u Liderovom izdanju možete odmah pronaći svoju tvrtku, kao i tvrtke svojih konkurenata ili partnera koje vas zanimaju.

Također, Liderovo izdanje u popratnim tekstovima stavlja poslovanje u prošloj, pandemijskoj godini, u kontekst poslovanja u ranijim godinama. Otkrit ćemo sličnosti i razlike recesije iz 2009. s prošlogodišnjom.

I ove ćemo godine listu najvećih kompanija dopuniti dodatnim personaliziranim sadržajem i analizama.

Pretplati se na Lider do 30. kolovoza i besplatan primjerak 1000 najvećih dočekat će te 10. rujna na uredskom stolu ili mobilnom telefonu!

U specijalu pročitajte:

Rang-liste. Iscrpno o 1000 najvećih. Najpreglednije predstavljamo najnovije podatke o poslovanju tisuću najvećih kompanija prema ukupnom prihodu.

Analiza 1000 najvećih. Otkrivamo koliko je 1000 najvećih u 2020. udarila pandemija, koji su sektori i velike tvrtke najveće žrtve COVID-19.

Trendovi. Raščlanjuju se rezultati poslovanja. Što sugeriraju rezultati izvoza i uvoza? Tko su najveći neto izvoznici?

Najveći usponi i padovi. Donosimo najveće uspone, a i najdublje ponore domaćih kompanija prema ostvarenim prihodima u 2020. godini.

Pridošlice i nestali. Otkrivamo nove članove kluba 1000 najvećih, ali i izlistane kompanije koje su nestale s popisa najvećih u godini dana.

Sektorske analize. Raspored snaga po pojedinim sektorima jasno govori o trenutačnom stanju hrvatskoga gospodarstva. Tko vodi glavnu riječ, tko izaziva, tko je zapeo za ulaganja, tko za izvoz, tko bi preuzimao na domaćem i inozemnom tržištu, a tko je zapeo u pandemiji. Liderovi specijalisti posebno analiziraju trendove u:

  • Industriji
  • Trgovini
  • Graditeljstvu
  • Turizmu.

Anketa među čelnicima 1000 najvećih tvrtki:

  • Kakve su pouke koje nosite iz koronakrize?
  • Planirate li poslovanje u ostatku godine s daljnjim utjecajem korone i očekujete li da će i sljedeće godine korona utjecati na rezultate?
  • Što očekujete da će se događati s cijenama – kako podnosite poskupljenje sirovina i prijevoza; pripremate li se i kako za novu eru inflacije?

Vodič do svakog podatka. Pregled svih ključnih pojmova i smještaj tvrtki po stranicama naći će se u 'indeksima'.

28. travanj 2024 10:16