Akademija
StoryEditor

RADIONICE ZA MENADŽERE/ICE

16. Kolovoz 2016.

Radionice: 

  1. Financije i upravljanje projektima - mr. sc. Nataša Trojak / 17.10.2016.
  2. Poslovna komunikacija: Kako uspješnije komunicirati i surađivati - dr. sc. Elvira Mlivić Budeš / 18.10.2016.
  3. Marketing i prodaja: Kako do boljih rezultata? - dr. sc. Elvira Mlivić Budeš / 19.10.2016.
  4. Menadžment: Kako uspješno voditi i delegirati - mr. sc. Gordana Ćorić / 20.10.2016.
  5. Motivacija: Kako ostvarivati bolje rezultate u poslu - mr. sc. Gordana Ćorić / 21.10.2016.

Mjesto održavanja: Kongresni centar Zagrebačkog velesajma, dvorana Cres

Vrijeme održavanja: 17.-21.10.2016. od 17-20h

 

Sudjelovanje:

Cijena pojedinačne radionice: 350 kuna + PDV

Paket 4 radionice + 1 gratis: 1.400 kuna + PDV

Popust za 3 i više osoba iz iste tvrtke

 

Voditeljica programa i trenerice:

[mks_col]

[mks_one_half]Elvira Mlivic Budes[/mks_one_half]

[mks_one_half] VODITELJICA PROGRAMA I TRENERICA

dr. sc. Elvira Mlivić Budeš je konzultantica za razvoj poslovnih vještina u tvrtki Filaks, voditeljica programa usavršavanja u Poslovnom učilištu Filaks te predavačica na Visokom učilištu Algebra. Diplomirala je i magistrirala na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, a titulu doktorice znanosti stekla je na Filozofskom fakultetu u  Zagrebu. Nakon više pozicija u srednjem menadžmentu različitih organizacija, odlučuje se za poduzetničku avanturu i već 15 godina uspješno vodi dvije organizacije. Autorica je brojnih priručnika, gošća predavačica na mnogobrojnim konferencijama i skupovima, kolumnistica u časopisima i na portalima te glavna urednica na novom portalu za žene Obiljka i bazi znanja Vrhunski projekt.[/mks_one_half]

[/mks_col]

 

[mks_col]

[mks_one_half]Nataša-Trojak_05[/mks_one_half]

[mks_one_half] TRENERICA

mr.sc. Nataša Trojak, viši predavač i prodekan za studente na Visokom učilištu Algebra; predavač ekonomske grupe predmeta; doktorand na studiju psihologije Filozofskog fakulteta u Zagrebu u području organizacijske psihologije; završila program stručnog usavršavanja Nadzor i korporativno upravljanje; gotovo 20 godina rada u struci u domaćim i stranim poduzećima na menadžerskim pozicijama; koautor u osam knjiga te autor i koautor u preko dvadeset stručnih i znanstvenih članaka; izlagač na domaćim i stranim stručnim i znanstvenim konferencijama; autor nekoliko internih priručnika za kolegije na Visokom učilištu Algebra; predavač na brojnim radionicama u brojnim institucijama i poduzećima.

[/mks_col]

 

[mks_col]

[mks_one_half]Gordana Coric[/mks_one_half]

[mks_one_half]TRENERICA

mr.sc. Gordana Ćorić, econ., vlasnica konzultantske tvrtke Festina lente za poslovne usluge, savjetovanje i programe obuke, te nositeljica više kolegija iz poduzetništva i poslovne etike na Veleučilištu VERN‘ (uključujući i izborne kolegije Start-up poduzetništvo, Franšizno poslovanje i Socijalno poduzetništvo i društvene inovacije). Kao mentorica u VERN‘ovom studentskom inkubatoru i na nekoliko start-up događanja ima iskustvo savjetovanja pri pokretanju, procjeni uspješnosti i razvijanju poduzetničkih projekata u privatnom i nevladinom sektoru, te izradi marketinškog plana i odabiru najbolje marketinške strategije. Provodi različite edukacije nevladinih organizacija, neprofitnih ustanova, start-up projekata, malih i srednjih poduzeća, te pruža pomoć pri strateškom, operativnom i marketinškom planiranju, s naglaskom na društvene inovacije i društveni utjecaj.

[/mks_one_half]

[/mks_col]

 

Svi polaznici dobit će certifikat Liderove  akademije.

Više informacija o upisima na 01 6333 536 i  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

02. svibanj 2024 17:04