Aktualno
StoryEditor

Badel 1862 i Lotos ponudili rješenje za poslovno darivanje bez stresa

06. Studeni 2023.
Boutique poklon set Bucavac
Udruživši snage domaće tvrtke pripremile su široku ponudu poslovnih poklon-paketa atraktivnog sadržaja i posebnog pakiranja

Darivanje je način na koji izražavamo zahvalnost drugima i pokazujemo koliko su nam važni, bilo u privatnom životu bilo u poslovnom odnosu. Zbog toga kraj uspješne poslovne godine tradicionalno obilježavamo i darivanjem poslovnih partnera te suradnika potvrđujući time zadovoljstvo i predanost zajedničkoj suradnji. No, odabir poslovnih darova nije uvijek lagan zadatak već je često i uzrok stresa. Da bi kompanijama olakšali poslovno darivanje, Badel 1862 i Lotus ove su godine udružili snage te osmislili i pripremili široku ponudu jedinstvenih i vrlo atraktivnih poslovnih poklon-paketa Badel Design by Lotos.

Jedinstveni darovi

Tvrtka Lotos ima dugogodišnje iskustvo u dizajniranju i osmišljavanju poslovnih poklon-paketa koji se nude na stranici poslovnipokloni.hr, a premium proizvodi Badela 1862 redovito su dio darova kojima obilježavamo važne trenutke. Zajedničkim znanjem i iskustvom Badel 1862 i Lotos kreirali su jedinstvenu ponudu poslovnih poklon-paketa, koji uz premium proizvode Badela 1862 – vina, likere i rakije – sadrže i različite vrhunske domaće gastronomske delicije ili pak pribor za pripremu i konzumaciju pića.

Poslovni iskorak

Velik broj narudžbi poslovnih korisnika Badel 1862 prima potkraj svake godine zbog popularnosti svojih proizvoda kao provjereno dobrih poslovnih darova. Zbog toga su se, objasnio je Lovro Vučković, direktor Marketinga Badela 1862, odlučili na novi poslovni iskorak upravo u segment poslovnog darivanja.

– Zajedno s partnerima iz Lotosa, koji imaju dugogodišnje iskustvo u tom području, pripremili smo bogatu ponudu unaprijed pripremljenih paketa u vrhunski dizajniranoj ambalaži. Pakete smo slagali s mnogo truda i pažnje, pazeći na svaki detalj i u sadržaju i u samom pakiranju, a rezultatima smo više nego zadovoljni. Vjerujemo da će naši jedinstveni, atraktivni i elegantni, i u svakom smislu vrhunski poklon-paketi mnogim kompanijama ove godine olakšati odabir i nabavu poslovnih darova – rekao je Vučković.

Cjelovita ponuda poslovnih poklon-paketa Badel Design by Lotos dostupna je na stranici poslovnipokloni.hr

27. travanj 2024 00:41