Hrvatska
StoryEditor

Milanović: Smiljanec je radila dobar i odgovoran posao, ostavka me iznenadila

01. Svibanj 2014.
Piše:
liderhrt

Premijer Zoran Milanović povodom obilježavanja Međunarodnog praznika rada 1. svibnja sudjeluje na proslavama u Međimurskoj i u Varaždinskoj županiji.

U Čakovcu je u izjavi za medije komentirao aktualnu situaciju. Rekao je da je nateže od rata, da smo kupovali i trošili novac koji nismo zaradili i to sad vraćamo. Za akciju sindikata koji su pokazali crveni karton Vladi, Milanović je rekao da još ni jedan Prvi maj nije prošao bez kartona bilo kojoj Vladi.

Mi radimo odgovoran i težak posao, istaknuo je. Sindikalnim čelnicima poručio je da moraju shvatiti da nisu hrvatsko društvo samo njihovi članovi, već je to i mnogo kompleksnije pitanje.

Premijer je odgovorio i na novinarsko pitanje o ostavci ravnateljice Porezne uprave. Istaknuo je da mu je žao što je do toga došlo, da istraga još traje i da njenog okončanja neće komentirati. Smiljanec je radila dobar i odgovoran posao, ostavka me iznenadila, ali s njene strane je bila bezuvjetna, odgovorio je. Dodao je da će se se pozabaviti s tim resorom.

28. travanj 2024 11:25