Aktualno
StoryEditor

Ministarstvo ljubavi za Nadu i Tomu

20. Siječanj 2018.

Baš nemamo sreće s ministrima. Nada Murganić krivo je shvaćena, a Tomo Medved krivo shvaća. Ministrica obitelji proslavila se izjavom o povlačenju svih optužbi Mare Tomašević protiv supruga Alojza Tomaševića zbog zlostavljanja, komentiravši to riječima ‘to vam je tako u braku’.

Ministrica je zatim petljala nešto poput isprike, a premijer je izrazio žaljenje zbog ministričine ‘nespretne izjave’. I nikome ništa. A za to vrijeme ministar branitelja Tomo Medved poveo je križarski rat protiv jednog filmića i javno zatražio da ga se ne prikazuje na HTV-u jer navodno blati stradalnike Domovinskog rata.

>>>Plenković: Medved nije slao pismo HRT-u; Matić: Premijer smatra da mi je IQ manji od broja cipela

Premijeru se ni taj istup nije svidio, ali ga je prešutio, film je prikazan u ponoćnom terminu i ni ja ga ne bih gledao da ga ministar nije tako zdušno reklamirao. I, gle vraga, pa film uopće ne vrijeđa stradalnike, nego se izruguje glupom propisu  o ukidanju obiteljskih mirovina udovicama koje se preudaju ili počnu živjeti s drugim partnerom. A naš ministarski dvojac? Niti je Nada za obiteljski niti je Tomo za braniteljski sektor. Za njih dvoje najprikladnije bi bilo osnovati – Ministarstvo ljubavi.

01. svibanj 2024 11:30