Aktualno
StoryEditor

Predsjednica pokroviteljica najvećeg Kongresa poduzetnica

18. Lipanj 2018.

Virtualni ženski poduzetnički centar već četvrtu godinu zaredom organizira Kongres poduzetnica, koji će se održati 8. ožujka 2019. godine u Zagrebu pod pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović i u partnerstvu s Gradom Zagrebom.

>>>Što žene žele? – počele besplatne radionice za poduzetnice

Kongres je stjecište otvaranja novih poslovnih prilika, razmjene iskustava, želje za suradnjom i umrežavanjem, te podizanja znanja, kompetencija i vještina poduzetnica.

Prvo službeno predstavljanje Kongresa poduzetnica 2019. održano je u Novom Sadu na konferenciji Biznis u štiklama, koju organizira u Srbiji Sofija Bajić, poduzetnica i partnerica kongresa.

Ciljevi Kongresa su u prvom redu inovativan pristup umrežavanju poduzetnica Hrvatske i jugoistočne Europe , snažna motivaciju za pokretanje i razvoj poduzetništva, pružanje logistike za promociju i razvoj poduzetničkih aktivnosti žena ovog dijela Europe, razmjena iskustava, suradnji i prilika, te otvaranje mogućnosti za učinkovito pozicioniranje ženskih poduzetničkih aktivnosti u EU.

>>>Poduzetnice godine – Marija Maja Čebulc, Milena Perković i Danijela Kasumović Maružin

Po treći puta u sklopu Kongresa poduzetnica 2019. održat će se i Poduzetnički sajam na kojem će se predstaviti poduzetnice iz raznih djelatnosti od izdavačke, uslužne, turističko-hotelijerske, smještajne, umjetničke djelatnosti, estetske medicine i kozmetologije, proizvodnje zdrave hrane, dizajniranje tekstila i odjeće, izrade suvenira i unikatnog nakita, itd.

27. travanj 2024 20:53