Aktualno
StoryEditor

Predsjednik međunarodne organizacije WBAF gost Business Cafea

11. Travanj 2018.

U subotu, 21. travnja od 19 do 22 sata u zagrebačkom hotelu Academia, održat će se posebno izdanje Business Cafea na kojem će gost biti Baybars Altuntas, osnivač i predsjednik WBAF-a (World Business Angel Forum) i potpredsjednik Europske mreže poslovnih anđela EBAN (The European Trade Association for Business Angels).

Međunarodna organizacija WBAF čiji je predsjednik posvećena je globalnoj suradnji i osnaživanju svjetskog gospodarskog razvoja poticanjem inovativnih financijskih instrumenata za mala i srednja poduzeća, inovatore i startupove.

Baybars Altuntas svjetski je poznat turski poduzetnik, investitor, dobitnik niza priznanja, govornik i autor knjige „Iz autobusa u superauto“ koja je prodana u više od 100 tisuća primjeraka diljem svijeta i uvrštena u pet najprodavanijih knjiga iz svijeta poduzetništva. Jedan je od 110 protagonista iz 22 zemlje u poznatoj TV emisiji Shark tank/Zmajevo gnijezdo.

>>>Hrvatska mreža poslovnih anđela i Hrvatski izvoznici ugovorili suradnju

Business Cafe su druženja malih poduzetnika i onih koji to žele biti putem franšize koja posluje u sedam zemalja. Ovo posebno izdanje Business Cafea gostima nudi večeru s Baybarsom i kolegama poduzetnicima iz osam zemalja. Detalje možete saznati na 45. Business Cafe u Zagrebu.

Baybars Altuntas u svom službenom posjetu Hrvatskoj, od 18. do 23. travnja, posjetit će Dubrovnik, Split, Zagreb i Krapinu. Susrest će se između ostalih s ministricom regionalnog razvoja i fondova Europske unije Gabrijelom Žalac, gradonačelnikom Dubrovnika Matom Frankovićem, zamjenikom gradonačelnika Splita Ninom Velom, županom Krapinsko-zagorske županije Željkom Kolarom,  predsjednikom Hrvatske gospodarske komore Lukom Burilovićem i potpredsjednikom HGK za međunarodne poslove i EU  Ivanom Barbarićem.

27. travanj 2024 17:27