Aktualno
StoryEditor

Savršena 3D božićna drvca uz besplatnu dostavu!

14. Prosinac 2023.
posta borovi

Visokokvalitetna 3D umjetna božićna drvca apsolutni su blagdanski hit zbog svoje realističnosti, dugovječnosti i praktičnosti, a nude i savršeno rješenje za sve koji žele unijeti blagdanski duh u svoje domove bez gnjavaže oko održavanja pravog drvca. Ovakva su drvca održiv izbor jer smanjuju potražnju za prirodnim stablima, a korištenje ekološki prihvatljivih materijala dodatno smanjuje njihov utjecaj na okoliš. Dostupna su u raznim oblicima i bojama, što vam omogućuje odabir savršenog drvca koje odgovara vašem prostoru i osobnom stilu.

TOP 5 najpopularnijih drvaca ovih blagdana donosi vam Žuti klik, internetska trgovina Hrvatske pošte:

Božićno drvce 3D Snježna jela s češerima i bobicama, 180 cm

Karakteriziraju ga izuzetno guste grane i iglice te dekoracije poput divovskih češera, crvenog voća i lišća čempresa.

Božićno drvce Planinski bor s češerima, 180 cm

Ovo drvce vrhunske kvalitete izgledom se ne razlikuje od živog drvca, a kombinacija 2D i 3D iglica stvara realističan izgled božićnog drvca.

image

Borovi pošta

foto

Božićno drvce 3D Smreka, 180 cm

I ovo visokokvalitetno umjetno drvce trajat će godinama, a napredne proizvodne tehnike omogućile su stvaranje umjetnog drvca koje točno oponaša teksturu i varijacije boja koje se nalaze u prirodnim zimzelenim biljkama.

Božićno drvce 3D Srebrni bor, 180 cm

Božićno drvce 3D Jela, 180 cm

Svako od ovih visokokvalitetnih 3D drvaca dolazi s metalnim stalkom, a montaža je brza i jednostavna. Žuti klik vam daruje i besplatnu dostavu na kućnu adresu do 24. prosinca te plaćanje karticama do 12 rata. Ako ipak niste sasvim zadovoljni drvcem, možete ga vratiti u roku 14 dana od primitka pošiljke. Sretni i veseli blagdani!

 

27. travanj 2024 14:19