Poslovna scena
StoryEditor

Czech Airlines ponovno spaja Zagreb i Prag

28. Travanj 2016.
Piše:
lider.media

Czech Airlines se nakon pauze od četiri godine vratio u Hrvatsku. Zrakoplov ATR 72-500 koji je iz praške zračne luke Vaclav Havel poletio u 20:30 sati, sletio je sinoć 22,00 sata u Zagreb

Czech Airlines će tijekom cijele godine povezivati Zagreb i Prag s četiri leta tjedno. Cijena jednosmjerne karte Prag - Zagreb je od 575 kuna, a povratne karte od 1055 kuna, sa svim uključenim taksama. Radi brže i jednostavnije komunikacije sa putnicima, Czech Airlines je ovom prigodom otvorio i službeni Facebook profil za hrvatske klijente na hrvatskom i engleskom jeziku.

- Drago mi je , što se naša namjera da obnovimo redovnu liniju između Zagreba i Praga, koju smo u siječnju službeno najavili na tiskovnoj konferenciji u Zagrebu, danas i  ostvarila. Czech Airlines širi svoje djelovanje na području redovnih i charter linija i vraća se u Hrvatsku i u ostale zemlje u okruženju. Osim redovnih letova između Zagreba i Praga, Czech Airlines će ove godine započeti i  charter let između Ostrave i Splita, te između Košica i Rijeke. U svibnju će započeti i redovni letovi između Praga i makedonskog glavnog grada Skopja, rekao je Jan Toth, direktor Czech Airline-sa za Prodaju i marketing i dodao: - Zadovoljni smo sa trenutnim razvojem ove linije. Putnicima nudimo atraktivne dane letenja, jutarnje vrijeme polazaka iz Zagreba i večernje termine povratka iz Praga, koje će biti prikladno za sve profile putnika.

- Ovo je zapravo nastavak tradicionalne dugogodišnje poslovne suradnje Czech Airlinesa i zračne luke u Zagrebu a vjerujemo da će se nova dimenzija te suradnje nastaviti i na Novom putničkom terminalu na obostrano zadovoljstvo, izjavio je Jacques Feron, predsjednik Uprave Međunarodne zračne luke Zagreb.

Letovi će se odvijati zrakoplovima tipa  ATR 72, odnosno ATR 42, let traje 90 minuta, a u ponudi će biti  ekonomska i business klasa.

03. svibanj 2024 08:02