Aktualno
StoryEditor

U Puli promovirani novi naraštaji lidera, magistra ekonomije i poslovne ekonomije

26. Prosinac 2016.

Na pulskom Fakultetu ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković" u četvrtak 22. prosinca svečano je promovirano 6 magistra ekonomije i 98 magistra poslovne ekonomije.

Iz klupa ove prve visokoškolske institucije iz polja ekonomije osnovane izvan Zagreba dosada je uspješno izašlo preko 8.000 studenata, a trenutno studij ekonomije i poslovne ekonomije sa smjerovima iz turizma, financijskog managementa, managementa i poduzetništva, marketinškog upravljanja i poslovne informatike pohađa 2.000 polaznika.

Ove godine Fakultet je u suradnji s najutjecajnijim poslovnim tjednikom odlučio nagraditi tri najbolja studenta. Studenticama Ivani Živolić i Natali Vidmar Ivezić te studentu Ivanu Budiću uručene su godišnje pretplate na časopis Lider uz želje uprave Fakulteta na čelu s dekanicom prof.dr.sc. Danijelom Križman Pavlović da nastave s edukacijom i praćenjem gospodarskih zbivanja i aktualnih trendova u čemu im časopis može biti od velike pomoći.

Osim mogućnosti nastavka studiranja na dvama poslijediplomskim specijalističkim studijima ili pak znanstvenom usavršavanju na poslijediplomskom doktorskom studiju, Fakultet svojim najpoduzetnijim studentima osigurava pomoć u pokretanju samostalnog poslovnog pothvata putem SPIN-a – Studentskog poduzetničkog inkubatora, dok ostalima koji su u potrazi za zaposlenjem na raspolaganju stoji Centar za razvoj karijere.

28. travanj 2024 09:58