Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Obitelj Pripuz jača nadzor Metisa, Darko Krstić nije više u Upravi Sladorane, direktor Travel Freea preuzeo tvrtku od Gebr. Heinemanna…

30. Studeni 2021.
Darko Krstić

Tonka Pripuz imenovana je novom zamjenicom predsjednika NO-a tvrtke METIS iz Kukuljanova, čiji je većinski vlasnik C.I.O.S. GRUPA Petra Pripuza. Sanja Babić nova je članica NO-a, a Danijela Divljaković postala je nova prokuristica.

E.ON HRVATSKA osnovao je tvrtku kći E-GRID sa sjedištem u Koprivnici i prebacio na nju vlasništvo PLIN-PROJEKTA iz Nove Gradiške i KOPRIVNICA PLINA.

Darko Krstić više nije član Uprave SLADORANE TVORNICE ŠEĆERA. Na toj je poziciji bio od 2016. godine.

Direktor TRAVEL FREEA iz Zagreba Ante Roglić-Karlušić vlasnički je preuzeo tvrtku od njemačkoga GEBR. HEINEMANNA, koji je bio vlasnik od 2014. godine.

Siniša Gašparević novi je član Uprave u splitskoj tvrtki PARKOVI I NASADI umjesto Saše Franjkića.

Krunoslav Janjić novi je direktor KOMUNALCA iz Slavonskog Broda umjesto Pere Jelinića.

NABLA PLUS iz Zagreba pripojila si je tvrtku kći KARPU iz Pule.

Promjene u strukturi NO-a VG VODOOPSKRBA dogodile su nakon što su se promijenili i članovi NO-a u VG ČISTOĆI i VG KOMUNALCU. Tako je Stjepan Kovačević postao novi zamjenik predsjednika NO-a umjesto Tugomira Hlopeca, koji je ostao član Odbora. Božidar-Alen Pejić i Rudolf Vujević postali su novi članovi, a Odbor su napustili Stjepan Lučić, Branko Miličević i Nada Puceković.

Odlukom o podjeli društva TELEKTRA osnovano je novo društvo TELEKTRA NEKRETNINE, čiji je vlasnik i direktor Miran Kovaček. On je ujedno ostao i jedini direktor TELEKTRE nakon što je Ivan Kocijan otišao s pozicije direktora. Tvrtka HANSA-FLEX INTERNATIONAL GMBH ostaje jedini vlasnik HANSA-FLEXA CROATIJE nakon što je iz vlasničke strukture otišao Zvonko Škoda, koji je bio manjinski suvlasnik (2 posto) od 2011. godine, a više nije ni prokurist, što je bio od 2010. godine.

Anton Krivak opozvan je s mjesta prokurista tvrtke AC ZADAR.

René Schantl novi je član NO-a tvrtke ALUFLEXPACK NOVI, a Georg Blumauer više nije na poziciji zamjenika predsjednika NO-a, na kojoj je bio od 2013. godine.

Nikša Paviškov novi je predsjednik NO-a splitske tvrtke VODOVOD I KANALIZACIJA umjesto Ivana Peronje. Mladen Čelan, Darjan Tarabarić, Sanja Prijić, Marijo Bućan i Stjepan Grubišić postali su novi članovi NO-a, a napustili su ga Ivica Katić, Miranda Ivanišević Dvornik, Ante Muše, Milan Stojić i Zlatko Čaljkušić.

Tvrtka KONČAR – GENERATORI I MOTORI preoblikovana je iz dioničkog društva u društvo s ograničenom odgovornošću.

Džejn Galić nova je suvlasnica zadarske tvrtke CENTAR umjesto Zdravka Galića.

Vlasnik krčkog DEGRADA Denis Škiljan povukao se iz upravljanja i u Upravu imenovao Lindu Petrović.

Marin Legac pripojio je tvrtke HB STAN iz Crikvenice i VITABEL iz Opatije, nakon što ih je preuzeo, svom zagrebačkom LIND-GRADU.

29. travanj 2024 10:00