Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Promjene u Meritus plusu, Ledo plusu i Energomobilu, novi direktori u Procter&Gambleu…

15. Ožujak 2021.
Marija Mrvelj

Dario Jukić nije više direktor u MERITUS PLUSU. Darko Horvat ostao je na direktorskoj poziciji. 

LEDO PLUS objavio je u Sudskom registru nekoliko promjena u NO-u. Novi predsjednik NO-a je Fabris Peruško, Hido Lajtman njegov je zamjenik umjesto Paula Michaela Foleya, a u NO je ušao Danijel Živolić umjesto Milenka Arapovića.

Osnivačica tvrtke HVALJEN BUDI Marija Mrvelj prepustila je direktorsku poziciju Jozi Baraću. Suvlasnik tvrtke koja se pod brendom Energomobil bavi proizvodnjom solarnih autobusnih postaja, solarnog stabla, solarne ulične rasvjete, solarnih klupa i solarnih nadstrešnica te distribucijom i montažom solarnih panela od kraja 2019. bio je HUAWEI SOLAR, ali je izašao nakon nepune godine dana iz suvlasništva.

Jakša Grenc novi je prokurist u ŽITNOM TERMINALU (bivši AMEROPA ŽITNI TERMINAL) iz Vranjica (Solin) umjesto Zdravka Eškinje.

Nikolina Silov Konjevoda i Gabril Makki novi su direktori u PROCTER&GAMBLEU umjesto Lane Zanne Latos. Srđan Lisac ostao je na direktorskoj poziciji, na kojoj je od studenoga 1999.

Mario Bedeković i Tomislav Harapin pridružili su se kao suvlasnici BDM STILA iz Bedenice Draženu Bedekoviću i Damiru Čoporu. Harapin je imenovan i članom Uprave, u kojoj su sad sva četvorica suvlasnika.

Vilko Kindić novi je direktor u INELU – MEDICINSKOJ TEHNICI. Na toj se poziciji pridružio suvlasničkom dvojcu – Gordanu Đogiću i Gordanu Grubešiću.

Zoran Živković novi je direktor tvrtke KUK PROJEKT iz Zagreba umjesto Gorana Pačkovskog.

Davor Štern i Omer Ferušić nisu više u NO-u PROFICIJA, koji sad ima troje članova.

Robert Ivanuša novi je direktor tvrtke HRAST-EXPORT-PUKLAVEC iz Hrastovljana (Martijanec) umjesto Tihomira Puklavca.

Danijela Siladi nije više suvlasnica BIOSILA iz Jalkovca (Varaždin). Suosnivač i direktor Stjepan Siladi sad je jedini vlasnik tvrtke, kojoj je promijenio naziv u ERSIL.

Tvrtka AG SJAJ iz Zagreba u vlasništvu Olivera Žaraka i Slavka Majića promijenila je naziv u FOREMAN GROUP.

Tina Marinović i Toni Stanojević vlasnički su preuzeli VLADO COMMERCE iz Korčule od Vlade Stanojevića, kojeg je Marinović zamijenila i na direktorskoj poziciji.

Niki Čuljak pridružila se Anđelu Vuliću kao suvlasnica NAVIS ARMATURE iz Zadra, kojoj je pripojila svoju tvrtku TUSTICA iz Sukošana.

Goran Piljanović novi je direktor PHB AUTOMATIZACIJE iz Zagreba, koju su dosad vodila trojica suvlasnika – kao direktor Jure Brkić te kao prokuristi Josip Pisk i Vlado Habek.

Vlasnik i prokurist ALU-KONA iz Goričice (Sv. Ivan Zelina) Ivan Špoljarec pridružio se na direktorskoj poziciji Ani Špoljarec.

Nakon što je poznati varaždinski poduzetnik Zlatko Vidaček u studenome preminuo od posljedica korone, njegov udjel u tvrtkama GASTROCOM i GASTROPROM preuzela je udovica Višnja Vidaček. Njoj je dodijeljena i prokura u GASTROCOMU, ugostiteljskoj tvrtki koja upravlja varaždinskim Park Boutique Hotelom.

Damir Benić nije više prokurist u ASSMANN ELEKTRONICI iz Zagreba.

Nakon što je općina Plaški prošle godine ušla u vlasničku strukturu ogulinske komunalne tvrtke VODOVOD I KANALIZACIJA, sad je općinska tvrtka VEKS pripojena ogulinskoj.

Silvije Orsag i Drago Čović novi su članovi NO-a ZAGREBAČKE BURZE umjesto Ivana Tadina i Miroslava Ante Omazića. Matko Maravić novi je zamjenik predsjednika NO-a umjesto Tomislava Jakšića, koji ostaje član NO-a.

Osnivač i direktor LACKOVIĆA iz Tugonice (Marija Bistrica) Boris Lacković povukao se na poziciju prokurista, a Drago Lacković, koji je 2003. vlasnički preuzeo tvrtku, poziciju prokurista zamijenio je direktorskom.

Dragan Krstić i Vladimir Filipović novi su direktori KVANTUM SPORTA iz Zagreba umjesto Marija Dinulescua.

Alen Antunović pridružio se Lari Vlačić Miletić na direktorskoj poziciji u labinskom TEMPU, tvrtki u vlasništvu Antona Vlačića, koji je i prokurist, kao i Marica Licul.

Darko Cuzek izašao je iz vlasničke strukture CROATIAINSPECTA, koji sad ima još četvero suvlasnika.

02. svibanj 2024 12:06