Ukratko
StoryEditor

U tijeku je posljednja faza projekta Mali svjetionik

04. Studeni 2019.
Mali svjetionik

U tijeku je posljednja faza projekta Mali svjetionik – projekta koji najradnika nagrađuje sa čak 100.000 kuna! Provjerite koji su kandidati ušli u uži izbor na službenim stranicama Malog svjetionika, možda se baš vaš kolega ili kolegica nalaze među njima!

Ideja projekta Mali svjetionik je usmjeriti pozornost na vrijedne radnike, poštene ljude, promicatelje pozitivnih vrijednosti i prave uzore, naše male svjetionike. Pokretači projekta vjeruju da često dobri radnici i naši super kolege prolaze nezamijećeno pa im ovim projektom žele dati pozornost koju zaslužuju.

Prva faza se sastojala od primanja prijava kojih je pristiglo gotovo 250, a komisija koja je izbor u drugoj fazi suzila na top 15 kaže da je bilo poprilično teško odabrati 15 najimpresivnijih. Sada je u tijeku treća faza projekta u kojoj javnost na temelju prijava i videa može glasati za svoga favorita te mu tako pomoći da dobije 100.000 kuna! Drugo i treće mjesto će primiti po 10.000 i 5.000 kuna. Glasati je moguće do 22. studenog, tj. do same dodjele na Global Leadership Summitu

Organizatori napominju da novosti možete pratiti i preko njihove Facebook stranice.

Nema sumnje da je svih 15 kandidata impresivno, ali zanimljivo je da su se usred štrajkova u top 15 našle i dvije profesorice: Nataša Šopron iz Druge ekonomske škole u Zagrebu te Marija Heffer s Medicinskog fakulteta Osijek. Uz to je jedna kandidatkinja 'ponavljač' – gđa. Mira Logarušić. U zdravstvenom sektoru još rade Martina Govorko, Irena Barukčić i Katica Šaronja, dok Nikolina Dugonjić radi kao socijalna radnica. Kao odlični kolege u manjim organizacijama su opisani Vladimir Rebac, Nediljko Karoglan, Marina Petra Bučarić, Marta Živković Poropat i Ahmed Tellal. Tu su još i Katarina Kučinić koja radi u Tranzitnom prihvatnom centru za strance i Stjepan Buković iz HNK Ivana pl. Zajca iz Rijeke. Najmlađi je kandidat ove godine 24-godišnji Međimurac Denis Perhoč.

Posjetite stranice Malog svjetionika i glasajte telefonski ili SMSom!

26. travanj 2024 07:22