Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Promjene u nadzoru Roto Dinamica, Martina Novosel raskinula partnerstvo sa Zlatkom Canjugom…

18. Travanj 2023.
Zoran Mitreski

Predsjednik Uprave KONZUMA PLUS Zoran Mitreski postao je novi zamjenik predsjednika NO-a druge FORETNOVINE tvrtke, ROTO DINAMIC, umjesto Siegfrieda Alfonsa Ganshorna.

Zlatko Canjuga potpuno je preuzeo vlasništvo nad tvrtkom ENS nakon što se Martina Novosel povukla iz vlasničke strukture. Canjuga je prije poduzetničke karijere bio poznatiji krajem 90-ih godina prošlog stoljeća kao političar – šef zagrebačkog HDZ-a i predsjednik Gradske skupštine, a Tuđman ga je postavio i za predsjednika Dinama (koji se tada zvao Croatia). Martina Novosel nekadašnja je misica, u poslovnim je krugovima bila najpoznatija kao (bivša) supruga Ante Todorića, sina Ivice Todorića, a nakon razvoda preselila se u Beč. 

U sudskom registru potvrđena je promjena na čelu KRAŠA kojom je umjesto Slavka Ledića na mjesto predsjednika Uprave došao Allen Halamić.

Martinus Bernardus Maria Van Kan imenovan je jedinim članom Uprave JADRANKA TURIZMA iz Malog Lošinja umjesto Andreje Glavana.

Marie Lesley Powell postao je zamjenik predsjednika NO-a SCOTTA BADERA umjesto Marca Villa.

Ariel Alejandro Ferstman, János Gárdai i Danny Bercovich imenovani su novim direktorima EURO STRUCTORA umjesto Arna Willemsa, Ivane Hitrec i Yovava Carmia.

Tvrtka LE‘SLASTICE Vjekoslava Cveka preuzela je vlasnički udio u tvrtki KRALJEVSKE SLASTICE od EKOS HOLDINGA, pa je Cvek sad jedini vlasnik. 

Iliji Barišiću dodijeljena je prokura u TPK-ZAVODU ZA ENERGETSKU I PROCESNU OPREMU, Iva Barišić imenovana je novom zamjenicom predsjednika NO-a umjesto Anje Peteržilnik, a Tomislav Radman postao je novi član NO-a umjesto Alexeya Domnina.

Mladen Vokić postao je novi direktor SLJEME DENTALA umjesto Ivana Vokića.

26. travanj 2024 20:58