Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Promjene u NO-u Bjelina Spačva, Plahutar na čelu Samoborske banke…

18. Srpanj 2023.
Dragutin Plahutar

Milan Jukić postao je novi član Nadzornog odbora BJELINA SPAČVA iz Vinkovaca umjesto dosadašnjeg člana Joze Jovića. Jović također više nije na mjestu člana Uprave BJELIN OTOKA.

Boris Ćupurdija pridružio se dosadašnjim direktorima na toj poziciji u tvrtki ŽITAR iz Donjeg Miholjca.

Dosadašnji zamjenik predsjednika Uprave SAMOBORSKE BANKE Dragutin Plahutar imenovan je novim predsjednikom Uprave tvrtke.

Željko Ribarić više nije suvlasnik i prokurist osječke tvrtke PERLIS.

Predsjednik Uprave ZAGREBAČKE BANKE Ivan Vlaho preuzeo je ulogu zamjenika CEO-a UNICREDIT GRUPE za srednju i istočnu Europu od Teodore Petkove. Uz novu ulogu u Grupi ostaje na čelnoj poziciji ZAGREBAČKE BANKE u Hrvatskoj, kao i u visokom rukovodstvu Izvršnog odbora srednje i istočne Europe UNICREDIT GRUPE.

Antonio Gennarelli podnio je ostavku na mjesto člana Nadzornog odbora riječkoga BRODOGRADILIŠTA VIKTOR LENAC. Na toj je poziciji bio od 2020. godine.

Philipp Rösler imenovan je novim zamjenikom predsjednika NO-a MERITUS ULAGANJA.

Thomas Mayer podnio je ostavku na mjestu člana NO-a LIBURNIA RIVIERA HOTELA. U toj je ulozi bio od 2019. godine. Također, dioničari GITONE ADRIATIC predložili su da se u NO tvrtke imenuje nova članica Dita Chrastilová.

Ivani Dugalić dodijeljena je prokura u tvrtki AGRO-KPI.

Tvrtka ANBODE preuzela je vlasništvo nas NEKRETNINAMA DUBROVNIK od Ljubice Delić, koju su na mjestu članice Uprave zamijenili Ivica Božan i Dejan Božić.

Ivo Rešić više nije član Uprave VIRO TVORNICE ŠEĆERA, a Vid Zadro zamijenio je Marinka Zadru na mjestu predsjednika tvrtkina NO-a. 

 

27. travanj 2024 08:04