Ukratko
StoryEditor

Naše najuspješnije tvrtke završavaju godinu na Networking4Excellence u Rijeci

14. Prosinac 2022.
Speed networking Dun & Bradstreet-a

U nesigurnim vremenima u kojima poslujemo tvrtkama je još važnije surađivati s pouzdanim poslovnim partnerima. Tvrtke koje su dobile certifikat bonitetne izvrsnosti pokazuju natprosječnu kvalitetu poslovanja, što podrazumijeva veću učinkovitost i profitabilnost te manji rizik u poslovanju s takvom tvrtkom. Uđite u društvo najuspješnijih hrvatskih tvrtki i sklopite nove poslovne veze na završnom događanju Networking4Excellence u organizaciji društva Dun & Bradstreet, 16. prosinca u hotelu Hilton Rijeka Costabella.

image

Samo najuspješnije i najstabilnije hrvatske tvrtke mogu postati nositelji Dun & Brdastreet Certifikata bonitetne izvrsnosti

Pronađite pouzdane poslovne partnere na događanju Networking4Excellence

Posljednji put u 2022. godini imate priliku družiti se s najuspješnijim tvrtkama u Hrvatskoj. Nakon izvrsno posjećenih događanja u Zagrebu, Osijeku i Splitu, 16. prosinca u Rijeci će se održati završno događanje Networking4Excellence, koje organizira tvrtka Dun & Bradstreet. Na događanju moći ćete upoznati učinkovite poslovne prakse, steći nova poznanstva i pronaći pouzdane poslovne partnere u okviru ‘speed networkinga‘.

image

Davor Bilman bit će poseban gost na zarvšnom eventu u Rijeci 16.12.

Za lakše upoznavanje pobrinut će se posebni gost, Davor Bilman, naš poznati plesač s više od 20 godina iskustva u prodaji. U zanimljivom predavanju predstavit će metodu ‘Skener osobnosti‘ pomoću koje možete u vrlo kratkom vremenu dosta dobro upoznati osobnost svojeg sugovornika. Tako ćete mu moći pristupiti s više samopouzdanja, predstaviti svoju tvrtku na odgovarajući način i na kraju sklopiti novo poslovno partnerstvo. Besplatno se prijavite na završni event u Rijeci.

Manje od 10 posto hrvatskih tvrtki bonitetno je izvrsno

U vrijeme opće ekonomske nesigurnosti posebno je teško pronaći pouzdane i stabilne poslovne partnere. Najbolje tvrtke odlikuju iznimna platna disciplina i dobri poslovni odnosi, a istovremeno postižu izvrsne poslovne rezultate i brinu za zadovoljstvo svih uključenih u radne procese. Svojim poslovanjem predstavljaju uzor drugim tvrtkama, a dodatan ugled na domaćem i stranim tržištima donosi im međunarodni certifikat bonitetne izvrsnosti, koji potvrđuje njihova postignuća.

Certifikatom bonitetne izvrsnosti koji dodjeljuje društvo Dun & Bradstreet tvrtke ulaze u klub hrvatskih ‘izvrsnih‘. Ove se godine manje od 10 posto tvrtki kod nas može pohvaliti natprosječnom kvalitetom poslovanja. Prema analizi Dun & Bradstreeta (srpanj 2022.) bonitetnu izvrsnost ostvaruje 9,2 posto hrvatskih tvrtki – to su 25 253 tvrtke od 273 148 registriranih u 2021. Od njih u najviše razrede tvrtki koje ostvaruju standarde bonitetne izvrsnosti tri godine zaredom spada 5,2 posto tvrtki.

image

Dario Marenić (ELDA) sa Certifikatom bonitetne izvrsnosti

Upravljajte rizicima snagom umjetne inteligencije

Pandemija COVIDA-19 i trenutna situacija u Ukrajini naučili su nas da je dugogodišnja stabilnost gospodarstva stvar prošlosti. Tvrtke koje su u stanju brzo i učinkovito prilagoditi se u novonastalim situacijama mogu iz krize izaći kao pobjednici. Zbog neizvjesnosti donošenje poslovnih odluka postalo je zbilja teško, ali suvremene tehnologije mogu vam olakšati odlučivanje.

Rješenja koja se temelje na umjetnoj inteligenciji nude veću preglednost poslovanja i istovremeno kvalitetne podatke i analitičke uvide potrebne za izradu izvješća i donošenje informiranih odluka, naročito u slučaju neočekivanih događaja.

Na događanju Networking4Excellence upoznat ćete novost na hrvatskom tržištu − učinkovitu platformu za Credit-to-Cash procese D&B Finance Analytics. Tvrtkama omogućuje da pomoću umjetne inteligencije upravljaju rizicima, smanjuju troškove i povećaju učinkovitost poslovanja. Rješenje se temelji na podatkovnom oblaku Dun & Bradstreet-a, koji sadrži najopsežniju zbirku podataka na svijetu. Tako na jednom mjestu dobivate uvid u poslovanje 455 milijuna subjekata u cijelom svijetu. Snagom umjetne inteligencije učinite svoje poslovanje manje rizičnim i stvorite nove prilike za rast u 2023.

Sudjelovanje na završnom događanju Networking4Excellence besplatno je. Prijavite se na poveznici i uđite u društvo najboljih.

27. travanj 2024 22:25