Ukratko
StoryEditor

Pametni televizori koji se savršeno uklapaju u svaki prostor

28. Veljača 2024.
SuperSlim Design

U današnjem svijetu privatni i poslovni prostori često se isprepliću, a pronalaženje uređaja koji se besprijekorno uklapa u oba okruženja postaje sve važnije. Samsung OLED 4K i NEO QLED 4K televizori nisu samo centar zabave u domu, već i elegantno rješenje za poslovne prostore – to su modeli koji od dnevnog boravka do sobe za sastanke pružaju vrhunsku kvalitetu slike i višestruku funkcionalnost.

Sofisticirana tehnološka rješenja

Napredna tehnologija ovih pametnih uređaja zadovoljava različite potrebe doma i ureda. Tako primjerice, AI Energy Mode način rada, pomoću umjetne inteligencije prilagođava svjetlinu zaslona ovisno o okolini, čineći ga idealnim aktivnosti poput prezentacije u radnom prostoru. OLED 4K i Neo QLED 4K televizori sa zaslonima veličine 77 i 98 inča pružaju dovoljno prostora za prikazivanje sadržaja u visokoj razlučivosti, dok 4K rezolucija omogućava oštar i živopisan prikaz boja.  Uz minimalistički Infinity One dizajn i sa svojim tankim profilima, ovi modeli donose pravu inovaciju u svaku prostoriju, dok je dodatna prednost senzor za otkrivanje pokreta koji automatski smanjuje svjetlinu ako ne detektira aktivnost korisnika, produljujući tako vijek trajanja televizora.

image

OLED

foto

Zagarantirana pouzdanost i privatnost

Samsung ne samo da nudi vrhunske televizore s izvanrednom slikom i funkcionalnostima, već aktivno radi na zaštiti privatnosti korisnika i sigurnosti uređaja. Samsung Knox platforma stoga pruža višeslojnu zaštitu podataka i osigurava da su svi uređaji povezani s televizorom sigurni od zlonamjernih aktivnosti, što je od iznimne važnosti kako u privatnom, tako i u poslovnom okruženju. Korisnici se mogu opustiti i uživati u slobodnom vremenu ili se potpuno posvetiti obavezama, imajući puno povjerenje u stabilnost i sigurnost sadržaja. Istodobno, Smart Hub sučelje stavlja odabir sadržaja i otkrivanje istog u prvi plan kako bi gledatelji proveli manje vremena pretražujući, a više produktivnijeg vremena posvetili materijalima koji čine uživanje u sadržaju nikad jednostavnijim.

Potpuna kontrola nad iskustvom korištenja

Praktično upravljanje i višedimenzionalni zvuk dodatno unaprjeđuju iskustvo korištenja. SolarCell daljinski upravljač napaja se putem sunčeve svjetlosti i unutarnje rasvjete, eliminirajući potrebu za jednokratnim baterijama, dok Dolby Atmos tehnologija zvučnika s gornjim audiokanalom pruža nevjerojatan zvučni doživljaj. Istovremeno, korisnicima OLED 4K i NEO QLED 4K televizora zagarantirano je personalizirano iskustvo i potpuna kontrola zahvaljujući SmartThings aplikaciji koja osigurava prilagodbu prostora vlastitim potrebama. Integrirani sustavi omogućuju interakciju s drugim pametnim uređajima i pametnim telefonima iz Galaxy S24 serije te stvaraju povezano okruženje koje za udobnost i produktivnost.

Osim što donose vrhunsku tehnologiju u domove i poslovne prostore, ovi televizori transformiraju njihov način korištenja te su postali nezamjenjivi uređaji za izvanredno iskustvo u svakoj prigodi.

image

S24 Series

foto
27. travanj 2024 12:54