Znanja
StoryEditor

Euroherc i dalje uz Filipa Udea

14. Prosinac 2012.
Piše:
lider.media

Euroherc je potpisao novi sponzorski ugovor sa srebrnim međimurskim olimpijcem Filipom Udeom i Gimnastičkim klubom ‘Marijan Zadravec – Macan‘ iz Čakovca.

Filip Ude višegodišnje je zaštitno lice Euroherc osiguranja koje je stalo uz njega 2007.g. dok je još bio mladi neafirmirani gimnastičar i javnosti nepoznat sportaš.Euroherc osiguranje odavno je prepoznalo dodatnu vrijednost Gimnastičarskog kluba Marijan Zadravec Macan koju svojim marljivim trudom i zalaganjem ovaj klub dijeli sa svojom sredinom kao i čitavom Hrvatskom već punih 20 godina svog postojanja.

Vidjevši upravo taj entuzijazam i sličnost s poslovnom politikom Euroherca, odluka o novom sponzorskom ugovoru bila je vrlo jednostavna. Tako ćemo ih i dalje pomagati u njihovom rastu te pratiti kako stasaju nove generacije mladih i uspješnih gimnastičara kao što je naš Filip Ude - uz riječi podrške Klubu prisutnima je poručio Željko Kordić, član Uprave Euroherc osiguranja. Sponzorski i donacijski program Euroherc osiguranja usmjeren je u obrazovanje, sport i kulturu, čime Društvo pokazuje svoju povezanost sa zajednicom u kojoj uspješno posluje, nastojeći svojim vjernim osiguranicima zahvaliti na ukazanom povjerenju.

29. travanj 2024 01:51