Znanja
StoryEditor

Život i posao - gdje je ravnoteža?

09. Siječanj 2013.
Piše:
lider.media

Još jedan networking breakfast u organizaciji poslovnog branda za poduzetnice i korporativne žene Women in Adria održat će se 31.01.2012. na temu ‘Život i posao – gdje je ravnoteža?‘

Svjesni smo da danas ako želimo uspješnu karijeru ili biznis, jasnih granica između posla i života nema. Tehnologija nam uvelike pomaže ali nas i konstantno ‘progoni‘ pa danas često ne govorimo o ravnoteži nego o integraciji privatnog i poslovnog života.

Koje je ‘idealno‘ rješenje? Postoji li ono uopće? Plivamo li konstantno između jednog i drugog ili zaista trebamo povremeno potpuno isključenje od posla zbog našeg psihičkog zdravlja? Odgovor na ova i slična pitanja dat će life&business coach Tatjana Divjak.

Networking breakfast održat će se u restoranu Bon Apetit u Heinzelovoj 62a s početkom u 8.30, a sastoji se od uvoda u temu i predavanja Tatjane Divjak te networkinga po kojem je Women in Adria postao prepoznatljiv brand. Događaj je namijenjen poduzetnicama, korporativnim ženama, onima na početku karijere, kao i ženama koje žele promijeniti karijeru te muškarcima koji ih podržavaju.

27. travanj 2024 09:13