Aktualno
StoryEditor

Agrokor: Krenuli smo intenzivno, otvorili prioritetnu komunikaciju sa zaposlenicima i dobavljačima

05. Travanj 2017.

"Glavni direktor za restrukturiranje i njegov tim od ranog jutra intenzivno rade, posao je vrlo kompleksan i zadataka je puno. Cilj je u što kraćem roku uspostaviti stabilnost poslovanja, i sada je potreban doprinos svih da se Agrokor spasi. Glavni direktor za restrukturiranje će sa svojim timom, čiji su članovi predstavljeni jučer, direktno nadgledati i provoditi sve financijske i pravne poslove tijekom cjelokupnog procesa restrukturiranja. U ovome trenutku uprave kompanija nastavljaju upravljati svojim tvrtkama u okviru dnevnog poslovanja.

>>>Finalizacija standstilla: Agrokor dobiva Glavnog direktora za restrukturiranje

Danas se nastavlja s čitavim nizom aktivnosti, među kojima je komunikacija sa svim uključenim stranama, prioritetno zaposlenicima i dobavljačima. Kao što ste mogli vidjeti, glavni direktor za restrukturiranje je izravan, vrlo otvoren za komunikaciju, ali i realističan te usmjeren na konkretne rezultate. I dalje ćemo vas redovito informirati kada dođe do daljnjeg napretka u procesu," izjavila je danas glasnogovornica tima za restrukturiranje Agrokora Ivona Janjić.

Novoimenovani direktor za restrukturiranje obećao je jučer navečer tijekom predstavljanja svog tima da će javnost redovito izvještavati o postignutom napretku. "Ovo je jedna od najizazovnijih situacija s kojom ćemo se suočiti," priznao je Antonio Alvarez III., koji iza sebe ima više od 25 godina iskustva u savjetovanju i restrukturiranju javnih i privatnih kompanija.

05. svibanj 2024 22:39