Aktualno
StoryEditor

Argentinski gradić za Despacito platio 1,5 milijuna kuna

29. Kolovoz 2017.

Argentinski gradić Dolores odlučio je dostojno proslaviti dvjestogodišnjicu postojanja pa je gradonačelnik za nastup angažirao Luisa Fonsija, autora planetarnog megahita Despacito. I platio ga 190.000 eura.

Camilo Etchevarren, gradonačelnik toga naselja s 30.000 stanovnika, u telefonskom razgovoru za list Perfil priznao kako je bez grižnje savjesti ispisao ček na 190.000 eura (1,5 milijuna kuna) popularnom pjevaču, kazavši da je riječ o velikoj i važnoj obljetnici.

>>>Despacito oborio rekord na Youtubeu

Oporba ga je zbog visokih troškova ‘razapela‘, ali on se nije dao smesti. "Ma tko ste vi, tko za vas glasa..., vi ne predstavljate nikoga. Proslavu smo organizirali i platili gradskim novcem, zahvaljujući vrlo učinkovitoj gradskoj upravi", odgovorio im je. "Kada bih sve mogao ponoviti, ponovio bih... i to još bolje. Dvjestogodišnjica grada proslavlja se jedanput. Ovo je turistički grad i ljudi su sretni i razdragani."

Portorikanski pjevač nije se obazirao na gradske prijepore i mirno je preuzeo svoj ček. "Hvala Dolores, do skorog viđenja", rekao je na odlasku sa scene. Fonsijev hit "Despacito" postao je najgledaniji u povijesti YouTubea s više od tri milijarde pregleda.

20. svibanj 2024 04:50