Hrvatska
StoryEditor

Kosor: Sada je trenutak da se stvari ogole do kosti

23. Listopad 2012.
Piše:
liderhrt

Smjenu predstojnika Ureda Vijeća za nacionalnu sigurnost Petra Miševića, po mišljenju Jadranke Kosor trebalo bi iskoristiti da se ide do kraja i da se ispitaju sve činjenice kako bi građani dobili prave informacije o tome što se događa.

- Sada je trenutak da se stvari ogole do kosti da se bude beskompromisan, ali i hrabar jer se radi o stvarima koje su ozbiljne i koje se tiču nacionalne sigurnosti - rekla je Kosor novinarima u Hrvatskom saboru.Pozdravila je sazivanje saborskog Odbora za unutarnju politiku, no smatra kako bi predsjednik i premijer morali sazvati i sjednicu Vijeća za nacionalnu sigurnost jer ‘u tom tijelu sjede svi koji imaju što reći o nastaloj situaciji‘.

Upitana treba li, zbog afere izlista telefonskih poziva, osnovati istražno povjerenstvo Kosor je odgovorila kako Sabor treba koristiti sve mehanizme koje ima na raspolaganju.  - Odbor za unutarnju politiku čini mi se iznimno važnim jer to tijelo može dobiti sve i pune informacije i sve dokumente koji su relevantni - rekla je Kosor.

28. travanj 2024 08:20