Hrvatska
StoryEditor

Ljerka Puljić, Damir Kuštrak i Tomislav Lučić iz Uprave prelaze u Nadzorni odbor Agrokora

11. Veljača 2015.
Piše:
lider.media

U najvećoj domaćoj i regionalnoj kompaniji – koncernu Agrokor, u većinskom vlasništvu Ivice Todorića, uskoro će doći do velikih promjena u sastavu Uprave i Nadzornog odbora.

Višegodišnji Todorićevi veterani i najbliži suradnici: Ljerka Puljić, Damir Kuštrak i Tomislav Lučić iz Uprave će preći u Nadzorni odbor. Ta je informacija potvrđena tportalu u Agrokoru, u kojem su naglasili da je riječ o nagradi za dosadašnji rad troje spomenutih menadžera.

Nakon akvizicije Mercatora i novonastalih tržišnih potreba, Agrokor će u narednom razdoblju u nekoliko koraka usklađivati svoju organizacijsku strukturu‘, objasnili su u Todorićevom koncernu. Kuštrak, Puljić i Lučić u Nadzornom će odboru sjediti zajedno s njegovim sadašnjim predsjednikom Ivanom Todorićem, najmlađim sinom Ivice Todorića. U Nadzorni odbor također ulazi i Tanja Rukavina, konzultantica PricewaterhouseCoopersa. Sve će se to dogoditi kad aktualnim članovima Nadzornog odbora (Vitorija Svić i Branko Tarnik) isteknu mandati, a Skupština koncerna provede predložene odluke.

26. travanj 2024 02:42