Hrvatska
StoryEditor

Obersnel: Nećemo rušiti SDP ni na koji način

07. Svibanj 2014.
Piše:
liderhrt

Dan nakon smjene ministra financija Slavka Linića, SDP će održati sjednicu Predsjedništva stranke. Izjave pojedinih SDP-ovaca, unatoč suprotnome stavu predsjednika stranke i premijera Zorana Milanovića, navode nas da na sjednici očekujemo oštre, polemičke tonove.

Nakon vijesti o Linićevoj smjeni riječki SDP održao je sastanak na kojem je, navodno, dogovorena strategija uoči današnje sjednice Predsjedništva.

Najoštriji kritičar smjene ministra financija je riječki gradonačelnik Vojko Obersnel, a sjednica na kojoj se očekuje rasprava o posljednjem Milanovićevu potezu počinje u 17 sati.

U emisiji Hrvatskog radija U mreži prvog Obersnel je rekao kako od današnje sjednice ne očekuje ništa. Za nešto oštriju reakciju riječkog SDP-a, Obersnel je rekao da je logična jer je premijer uživao njihovo nepodijeljeno povjerenje i nisu očekivali takav odnos prema svom članu.

- Ovo nije nimalo jednostavna situacija za nas. Ta odluka nije donesena na pravi način. Ostavlja mučan dojam da se Linića miče zbog lošeg rada ili nekih nelegalnih aktivnosti u ministarstvu, dodao je Obersnel.

O nekim odnosima unutar SDP-a raspravit ćemo unutar same stranke, SDP nećemo rušiti ni na koji način, istaknuo je.

04. svibanj 2024 04:05