Aktualno Hrvatska

Paladino postao stalnim članom stručnog tima Radiochirurgije Zagreb

paladino
Foto: YouTube
Lider/Hina

Jedan od najuglednijih hrvatskih neurokirurga Josip Paladino postao je stalnim članom stručnog tima Radiochirurgije Zagreb, poliklinike iz Svete Nedelje koja se bavi dijagnostikom i liječenjem karcinoma, priopćeno je u utorak iz te poliklinike.

>>>VIDEO: Predsjednica pozdravila otvaranje poliklinike ‘Radiochirurgia Zagreb’

Područje Paladinovog rada, navode u poliklinici, bit će radiokirurgija mozga i kralježnice. Paladino je donedavno radio u KBC-u Zagreb, koji je odlučio da mu više neće produljiti ugovor o radu nakon što mu je istekao šestomjesečni ugovor o radu na četiri sata dnevno.

Uslijedile su brojne poruke podrške i poslovne ponude, među ostalim i ona Specijalne bolnice Sveta Katarina, čiju je ponudu prihvatio i postao dio tima te bolnice. Sada je dobio i novi angažman, u poliklinici za liječenje karcinoma u Svetoj Nedelji.

>>>KBC-u Zagreb ‘pokucala’ inspekcija zbog ovrhe na 25 kuna duga

Josip Paladino, ističu iz Radiochirurgije, jedan je od najuglednijih hrvatskih neurokirurga i profesor na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Član je Hrvatske akademije medicinskih znanosti, Hrvatskog neurokirurškog društva, Hrvatskog neurološkog društva, Antropološkog društva, Svjetske udruge neurokirurga, Europskog udruženja neurokirurga, Royal Society of Medicine te Američkog kongresa neuroloških kirurga.

Komentari