Hrvatska
StoryEditor

Vlada će razmotriti ponudu Kermas energije za Brodotrogir

19. Srpanj 2012.
Piše:
liderhrt

Vlada će na sjednici razmatrati prijedlog odluke o prihvaćanju ponude zagrebačke tvrtke Kermas energija d.o.o. za kupnju 1.177.014 dionica Brodotrogira, pod posebnim uvjetima.

Iako je prema najavama vlada trebala razmotriti i konačnu verziju kupoprodajnog ugovora između samoborske tvrtke DIV i Brodosplita, to se ipak danas neće dogoditi. Vlada bi na sjednici trebala imenovati svoje predstavnike u Arbitražnom vijeću za provođenje postupka arbitraže o Prijedlogu izmjena i dopuna Temeljnog kolektivnog ugovora za službenike i namještenike u javnim službama.

Vlada će razmatrati prijedlog zaključka o prestanku isplate uvećanja koeficijenata složenosti poslova ovisno o godinama staža temeljem Uredbe o raspodjeli dodatnih sredstava za plaće učitelja i nastavnika u osnovnom i srednjem školstvu u 2003. i 2004. godini.

Na dnevnom redu sjednice su, među ostalim, i prijedlozi o izmjenama uredbi o nazivima radnih mjesta i koeficijentima složenosti poslova u državnoj službi, o klasifikaciji radnih mjesta policijskih službenika i o plaćama policijskih službenika.

Nakon sjednice Vlade u Banskim dvorima ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić dat će izjave novinarima o mogućnostima izgradnje Pelješkog mosta uz sufinanciranje iz EU-a.

26. travanj 2024 13:11