Hrvatska
StoryEditor

Za Hrvatsku 2012. izgubljena godina

09. Veljača 2013.

Ljubo Jurčić rekao je jučer u Rijeci da su Hrvatskoj potrebni novi parlamentarni izbori koji bi donijeli kvalitetniju vladu jer su oni, kako je ocijenio, ‘znatno jefitniji od gubitka koji donosi ova vlada svojim mjerama‘.

Ljubo Jurić podupro je PGS-ovce Amira Muzura kao kandidata za primorsko-goranskog župana i Nikolu Ivaniša kao kandidata za riječkoga gradonačelnika. Ocijenio je da je za Hrvatsku prošla, 2012. godina izgubljena godina te da je Vlada RH odgovorna za jedan posto pada gospodarskih aktivnosti, i to zbog uvođenja mjera ekonomske politike Kukuriku koalicije. ‘Da vlada nije činila ništa, pad bi bio jedan posto, a ovako je dva posto‘, ocijenio je.

Kandidat Primorsko-goranskog saveza za župana Amir Muzur rekao je danas da bi u povećanju zaposlenosti aktivno trebala sudjelovati županijska uprava, i to izradom dinamične baze podataka tražitelja posla. U toj bazi, koju bi vodio dio županijske uprave, bili bi se oni koji traže radno mjesto te oni koji znaju i žele dodatno raditi određene specifične poslove.

02. svibanj 2024 07:42